Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » G4S Suomi ja AM Security vahvistavat turvatekniikan yhteistyötään

G4S

G4S Suomi ja AM Security vahvistavat turvatekniikan yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2014 klo 08:33
Julkaisija: G4S

G4S Suomi ja AM Security Oy sopivat valtakunnallisesta yhteistyöstä sekä G4S Lukkoasemien osakekaupasta.

AM Security ja G4S Suomi ovat sopineet yhteistyöstä turvatekniikan asennus- ja huoltotöiden sekä muiden erikseen sovittavien palveluiden osalta. Yhteistyösopimuksen myötä osapuolet edistävät G4S Suomen konseptituotteiden myyntiä ja markkinointia AM Securityn liiketoiminnassa ja partneriverkostossa. G4S Suomen Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kajaanissa sijaitsevat lukkoasemat siirtyvät osakekaupalla osaksi AM Securityn toimintaa.

– Pidän nyt syntynyttä kauppaa ja yhteistyösopimusta positiivisena asiana. AM Securityn asema tunnettuna ja valtakunnallisena turvaurakoitsijana vahvistuu ja kasvaa entisestään. Osto on johdonmukainen askel täsmennetyssä strategiassamme, jossa haemme kasvua meille luontaisilta alueilta, AM Security Oy:n toimitusjohtaja Kari Järvinen kiteyttää yritysostoa.

– Uudelleenjärjestelyt ovat jatkoa muutoksille, joiden tavoitteena on vastata muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin ja palvella asiakkaitamme paremmin. Osakekauppa on myös askel lukkoasemien toiminnan kehittämisessä. Toimenpide tukee G4S Suomen strategiaa keskittyä integroitujen turvapalveluiden kehittämiseen valtakunnallisesti, toteaa G4S Suomen toimitusjohtaja Tauno Maksniemi.

 

Lisätietoja:
Kari Järvinen, toimitusjohtaja AM Security Oy, kari.jarvinen@amsecurity.fi, puh.+358 50 387 3103
Tauno Maksniemi, toimitusjohtaja G4S Suomi, tauno.maksniemi@fi.g4s.com, puh. +358 400 489 174

 

Liitetiedostot

AM Security Oy on valtakunnallinen ja täysin kotimainen turvaurakoitsija, joka toimittaa kattavat valvonta- ja turvallisuusratkaisut, lukkoseppäpalvelut sekä paloilmoitinliikkeen palvelut ammattitaidolla niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin. Toimipisteemme löytyvät seitsemältä paikkakunnalta: Helsinki, Lohja, Nokia, Rauma, Tampere, Turku sekä Valkeakoski. Tämän lisäksi palveluita ja tuotteita tarjotaan valtakunnallisen AMSEC-Partner -verkoston kautta, johon kuuluu yhteensä 62 toimipistettä. www.amsecurity.fi

G4S on maailman johtava turvallisuusratkaisuja tarjoava konserni. Se on erikoistunut ulkoistettuihin liiketoimintaprosesseihin aloilla, joilla turvallisuusriskejä pidetään strategisena uhkana. G4S on suurin Lontoon pörssissä noteerattu työnantaja ja on listattu myös Kööpenhaminan pörssissä. Toimintaa on yli 120 maassa yli 618 000 työntekijän voimin. Suomessa G4S tuottaa maan monipuolisimmat turvallisuuden ja rahahuollon palvelut yksityisen ja julkisen sektorin sekä kotitalouksien tarpeisiin lähes 2000 työntekijän voimin.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs