Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Franchising-tilitoimistoketju Talousverkko ja Suomen kovin controller-talo Gutta yhteistyöhön

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Franchising-tilitoimistoketju Talousverkko ja Suomen kovin controller-talo Gutta yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2015 klo 06:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Suomen Talousverkko -tilitoimistoketju ja Suomen kovin controller-talo Gutta aloittavat yhteistyön. Kumppanuuden kautta Talousverkon 2500 pk-yritysasiakasta saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden laadukkaaseen, liiketoimintajohtoa haastavaan controlling-palveluun.

Guttan Oma Controller -palvelut tuovat pk-yrityksille uuden ja ainutlaatuisen mahdollisuuden käyttää yhtiön yli 10 vuoden aikana kertynyttä talousjohtamisen osaamista liiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa.

"Tämä yhteistyö yhdistää liiketoiminnan päätöksentekoa tukevan controlling-palvelun ja taloushallinnon rutiineihin ja pakollisiin velvoitteisiin keskittyvän tilitoimistopalvelun uudella tavalla. Suuri visiomme on, että asiakkaanamme pk-yritykset kasvavat ja kehittyvät paremmin kuin kilpailijansa - ja me Talousverkkona olemme asiakkaillemme tästä näkökulmasta olennainen kumppani, lakisääteisen viranomaisraportoinnin lisäksi", kertoo Talousverkon partner Petri Kortelainen.

Pienimpien yritysten ei ole ollut aiemmin mahdollista saada controller-tason osaamista talouslukujen seurantaan, ennustamiseen ja päätöksenteon tueksi. Guttan Oma Controller Siro -palvelu tuo kaikkien Talousverkon yrittäjäasiakkaiden avuksi Suomen kovimmat controllerit, kustannustehokkaasti.

Keskisuurille Talousverkon asiakasyrityksille Oma Controller Ketterä -palvelu tuo työkalun pitää oikea määrä oikeanlaista controller-osaamista liiketoimintajohdon käytössä. Guttan Controller Akatemia takaa, että controllerin toimiala- ja työkaluosaaminen on aina ajan tasalla, ja että Suomen kovimmat controllerit tarjoavat aina erinomaista palvelua - eli haastavat liiketoimintajohdon päätöksentekotilanteissa aidosti.

"Talousverkon täysin sähköiset toimintatavat ovat poikkeuksellista alalla. Reaaliaikaisuus ja nykyaikaiset taloushallinnon pilvipalvelut muodostavat erinomaisen perustan tuottaa pk-yrittäjien avuksi peruutuspeilin lisäksi ennusteita ja muuta talousinformaatiota päätöksenteon tueksi. Pystymme myös auttamaan yrityksiä hyödyntämään pilvipalvelujen seurantamahdollisuudet paremmin," kertoo Guttan manager Päivi Kanerva.

Palvelut ovat saatavilla kaikissa Talousverkon toimipisteissä ja palvelut toimitetaan riippumatta käyttävästä taloushallinnon järjestelmästä. Palvelu toimii niin Netvisorin kuin Procountorinkin päällä, ja tarvittaessa Oma Controller -palveluun on liitettävissä myös raportointi- ja budjetointijärjestelmä Finazilla.

Suomen Talousverkko on Suomen johtava franchising-tilitoimistoketju. Palvelemme 2500 asiakasta täysin sähköisillä toimintamalleilla yrittäjältä yrittäjälle -periaatteella. Toimimme valtakunnallisesti yrittäjävetoisissa toimipisteissämme ja tuotamme ketjuna ohjelmisto-, palkanlaskenta- ja muut tukipalvelut asiakkaillemme. Erinomainen palvelu on tunnusmerkkimme, ja palautamme rahasi mikäli koet toisin.

Gutta on Suomen kovin controller-talo. Toimimme käytännönläheisesti controllereina kaiken kokoisissa ja useilla eri toimialoilla toimivissa yrityksissä. Takanamme on yli kymmenen vuoden kokemus talousjohtamisesta, raportoinnista ja talousprosessien ohjauksesta.

Lisätietoja:

Petri Kortelainen
Partner, Suomen Talousverkko Oy
petri.kortelainen(a)talousverkko.fi
050 4644 075

Päivi kanerva
Manager, Gutta Oy
paivi.kanerva(a)gutta.fi
040 714 9765

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1FRuJCs
Julkaisija: Editori.fi

 

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs