Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Feminismifestarin ideointikiertue rantautuu Turkuun 15.9.

Tampere-talo Oy

Feminismifestarin ideointikiertue rantautuu Turkuun 15.9.

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 12:55
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Kutsu tiedotusvälineille

WOW Women of The World on kansainvälisesti levinnyt naisliike ja feministinen kulttuurifestivaali, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa ja Tampere-talossa maaliskuussa 2017 osana itsenäisyyden juhlavuotta. Parhaillaan on käynnissä ideointikiertue, jonka aikana eri puolella Suomea pidettävissä tapaamisissa kerätään ajatuksia ja aiheita siitä, mitä festivaalilla pitäisi nostaa esiin. Seuraava ideointitilaisuus pidetään Turussa torstaina 15.9.2016 klo 13.30-16.00 Scandic hotelli Juliassa, Eerikinkatu 4. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

WOW Women of The World on Lontoon Southbank Centressa kehitetty tapahtumakonsepti. WOW haluaa brändätä feminismin uusiksi: avoimeksi ja iloiseksi. Tavoite on, että jokainen saisi valita itse elämänsä suunnan. Panostaminen tyttöihin ja naisiin voi osaltaan olla keino tämän maailman ongelmien ratkaisemiseksi.

Suomen päätapahtuman WOW Finland 2017 vetäjinä toimivat Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Suomen Lontoon Instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg sekä Feministisen ajatushautomo Hatun johtaja Rosa Meriläinen. Ahokas on paikalla Turussa 15.9.

- Eri puolilla Suomea pidettävät ideointitapahtumat ovat kaikille avoimia. Haluamme herättää keskustelua ja kiinnostusta niin naisten, tyttöjen, miesten kuin poikienkin keskuudessa ikään, sukupuoleen, sosiaaliseen asemaan, rotuun tai muuhun demografiseen tekijään katsomatta. Osallistujien mielipiteillä on väliä. He voivat vaikuttaa siihen, keitä puhujia Tampereen päätapahtumassa halutaan nähdä ja kuulla, mistä aiheista halutaan keskustelua tai mitä asioita halutaan oppia ja edistää. Osallistumalla työpajaan on mahdollista päästä jopa itse puhumaan festivaalille, järjestäjätahot toteavat.

Suunnittelutilaisuuksia on pidetty jo mm. Tampereella, Helsingissä, Imatralla ja Jyväskylässä, ja ne ovat keränneet yli kolmesataa osallistujaa. Tapahtumissa ja niiden välillä yhteisö keskustelee aiheesta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #WOWFIN.

WOW:n lähettiläiksi ja sanansaattajiksi on lähtenyt joukko maamme nimekkäimpiä vaikuttajia: Maryan Abdulkarim, Maria Veitola, Fatima Anttonen, Anna Jungner-Nordgren, Rosa Liksom, Marianne Heikkilä, Virpi Sarasvuo, Kai Mykkänen, Mirja Borgström ja Riitta Uosukainen.

Päätapahtuma on Tampere-talossa naisten viikolla 8.3. ja 11.‒12.3.2017 osana Suomi 100 -juhlavuotta.

Toimittajien ilmoittautuminen tapahtumaan: 

Tuottaja Jenni Bergman, wowthinkin@gmail.com

Tapahtumapaikan osoite: Scandic Julia, Eerikinkatu 4, 20100 Turku

Julkaisuvapaita pressikuvia jo järjestetyistä ideointitilaisuuksista
Kuvat: Tampere-talo
 

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Paulina Ahokas, p. 040 5511 551, paulina.ahokas@tampere-talo.fi 
Johtaja Rosa Meriläinen, p. 050 432 6679 rosa.merilainen@kolumbus.fi 
Johtaja Pauliina Ståhlberg, p. + 44 7711008792, pauliina.stahlberg@finnish-institute.org.uk

WOW työryhmä Suomessa: Johanna Sumuvuori, Pauliina Ståhlberg, Paulina Ahokas, Rosa Meriläinen, Helena Hiilivirta, Saara Särmä, Johanna Sinisalo, Minnakaisa Kuivalainen, Hanna Rosendahl, Outi Sjöholm, Katja Ståhl, Tiina Syrjä, Pauliina Inervo, Anna-Kaisa Ikonen, Mirva Merimaa ja Jenni Bergman.

#WOWFIN 
WOW FINLAND Twitterissä 
WOW Finland Facebookissa 
WOW London 
WOW Global

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs