Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Eteran Työkykypalkintoehdokkaat 2015 valittu – voittajan valitsee Stefan Lindfors

Etera

Eteran Työkykypalkintoehdokkaat 2015 valittu – voittajan valitsee Stefan Lindfors

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 10:43
Julkaisija: Etera

Eläkevakuutusyhtiö Etera palkitsee työkyvyn edistämisessä ansioituneen yrityksen lokakuussa. Vuoden 2015 Työkykypalkintoehdokkaat on valittu. Viiden finalistin joukosta voittajan valitsee sisustusarkkitehti, kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

Etera tekee aktiivisesti töitä suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. Työkykyriskien tunnistamisella ja hallinnalla on saatu hyviä tuloksia aikaan.

”Haluamme nostaa esiin työkyvyn edistämisessä onnistuneita yrityksiä ja omalta osaltamme kiittää hyvästä työstä”, Eteran toimitusjohtaja Stefan Björkman sanoo.

Viisi finalistiyritystä valittu

Eteran raati valitsi viisi finalistia Työkykypalkintoehdokkaaksi. Kriteerinä oli suunnitelmallinen ja tuloksekas työhyvinvointityö.

Eteran Työkykypalkintoehdokkaat 2015 ovat eQ Oyj, Exoteriko Oy, Herman Andersson Oy, StaffPoint-konserni ja UPM Silvesta.   

”Asiakasyrityksissämme tehdään hienoa työtä työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Finalistien joukossa on viisi erikokoista eri alan yritystä eri puolilta Suomea. Mitään ainoata oikeata kaavaa ei ole. Yritykset ovat erilaisia ja toimenpiteet hyvin erilaisia, vaikka päätavoitteet ovat samat ”, Björkman sanoo.

Voittajan valitsee Stefan Lindfors

Viiden finalistin joukosta voittajan valitsee tänä vuonna sisustusarkkitehti, kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

”Voittajan valinnan uskoimme tänä vuonna Stefan Lindforsin päätettäväksi. On mielenkiintoista ja jopa hieman jännittävää nähdä, millaisiin asioihin hän tulee kiinnittämään huomiota valinnassaan”, Björkman jatkaa. 

Stefan Lindfors kiertää syyskuun aikana finalistiyrityksissä ja selvittää, mitä yrityksissä on tehty työhyvinvoinnin edistämiseksi. ”Itse korostan aina yhteistyön ja kommunikoinnin merkitystä. Mikään yritys ei toimi, jos sisäinen kemia ei ole hanskassa”, Lindfors summaa.

Eteran Työkykypalkinnon voittaja julkistetaan 22.10.2015 ja palkitaan Stefan Lindforsin suunnittelemalla työkykypalkinnolla. 

Eteran Työkykypalkinto jaetaan tässä muodossa ensimmäistä kertaa. Jatkossa palkinto jaetaan vuosittain.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Stefan Björkman p. 050 63219, stefan.bjorkman@etera.fi

Viestintäpäällikkö Annukka Lalu p. 050 563 4211, annukka.lalu@etera.fi

Lue lisää

etera.fi/tyokykypalkinto

Esittelemme kaikki finalistit syyskuun aikana. Seuraa uutisointia osoitteessa etera.fi tai sosiaalisen median kanavissamme Twitterissä, Linkedinissä ja Facebookissa.  

Etera - Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs