Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Elisan maaliskuun myydyimmät puhelimet: Työolosuhteet vaikuttavat yritysten puhelinvalintoihin

Elisa Oyj

Elisan maaliskuun myydyimmät puhelimet: Työolosuhteet vaikuttavat yritysten puhelinvalintoihin

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2013 klo 08:19
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan yritysasiakkaiden maaliskuun myydyimpien puhelinten lista tuo esiin sen, että älypuhelin ei ole ainoastaan toimistotyöntekijöiden työkalu. Listalla olevat erityisen kestävät puhelimet osoittavat, että haasteellisemmissakin työolosuhteissa halutaan varmistaa sähköpostin ja internetin seurattavuus ja käyttö. Henkilöasiakkaiden listalla myydyimpänä puhelimena jatkaa iPhone 5. Lumia 920:n saatavuus parantui maaliskuussa jonkin verran nostaen sen henkilöasiakkaissa sijalta kahdeksan sijalle viisi.

Yritykset panostavat mobiiliin tiedonkulkuun henkilöstön keskuudessa hyvin monenlaisissa työympäristöissä.

- Sähköposti ja internet halutaan jatkuvasti saataville muillekin kuin toimistotöitä tekeville. Kovaa käyttöä, pölyä, iskuja ja kosteutta paremmin kestäviä älypuhelimia kysytään erityisesti isoissa organisaatioissa. Esimerkiksi rakennustyömailla tiedonkulku työmaakohteissa halutaan saada fakseja tai ilmoitustauluja reaaliaikaisemmaksi ja esimerkiksi tekstiviestejä rikkaammaksi. Samoin nähtävissä on se, että aiemmin peruskäytössä olleisiin puhelimiin, kuten Samsung Galaxy Xcover, halutaan myös saada sähköposti, kalenteri ja internet, yritysasiakkaiden Connectivity-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Niemelä toteaa.

Henkilöasiakkaiden myydyimpien puhelinten listalla on malleja, joiden ostajissa on erotettavissa tiettyjä käyttäjäprofiileja. Siinä missä parhaiten kolhuja ja roiskeita kestävien puhelinten ostaja on tyypillisimmin mies, puhelimen keveyttä ja pientä kokoa arvostavat erityisesti naiset.

- Pienikokoinen Samsung Galaxy SIII Mini näyttää olevan naisten mieleen, kun taas erityisen kestävän Samsung Galaxy Xcover 2:n tyypillinen ostaja on mies. Laitteiden värivaihtoehdot sekä muotoilu vaikuttavat osaltaan ostopäätökseen. Myös ulkonäköä muuttavien ja suojausta parantavien lisä- ja vaihtokuorien suosio on vahvassa kasvussa, ja niitä onkin nykyään saatavilla yhä useampiin älypuhelimiin, kertoo Elisan henkilöasiakkaiden puheliittymistä vastaava liittymäliiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2013:
1. Apple iPhone 5
2. Nokia Lumia 620
3. Nokia Lumia 820
4. Samsung Galaxy S III
5. Nokia Lumia 920
6. Samsung Galaxy S III Mini
7. ZTE Blade III
8. Nokia Lumia 900
9. Nokia Asha 311
10. Samsung Galaxy Xcover II
11. Nokia C2-01
12. Samsung Galaxy Gio
13. Samsung Galaxy Xcover
14. Apple iPhone 4S
15. Samsung Galaxy S II Plus

Yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet maaliskuussa 2013:
1. Nokia Lumia 820
2. Samsung Xcover 271
3. Nokia Lumia 920
4. Nokia Asha 300
5. Nokia Lumia 620
6. Nokia C2-01
7. Nokia Lumia 800
8. Apple iPhone 5
9. Apple iPhone 4S
10. Samsung Galaxy Xcover 2
11. Samsung Galaxy S III
12. Nokia 302
13. Nokia Lumia 900
14. Samsung Galaxy S II Plus
15. Samsung Galaxy Xcover

Lisätiedot:
Jorma Niemelä, johtaja, Yritysasiakkaat, Connectivity-liiketoiminta, p. 050 61029, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Jan Virkki, Liiketoimintajohtaja, puheliittymät, henkilöasiakkaat, 0456700070, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 870. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs