Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Ehdota suosikkiasi Vuoden kirjanpitäjä 2015 -kilpailuun!

Suomen Taloushallintoliitto ry

Ehdota suosikkiasi Vuoden kirjanpitäjä 2015 -kilpailuun!

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2014 klo 09:34
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Vuoden kirjanpitäjä -kilpailussa etsitään vuosittain Suomen parasta kirjanpitäjää. Haku Vuoden kirjanpitäjä 2015 -kilpailuun on käynnistynyt.

Kirjanpitäjä on yrityksille ja yhteisöille todella tärkeä yhteistyökumppani. Vuoden kirjanpitäjä -kilpailun tarkoituksena on osoittaa arvostusta ja kunniaa näille kullanarvoisille ammattilaisille.  Yrittäjät, tilintarkastajat tai kollegat voivat ehdottaa kilpailuun tuntemansa huippukirjanpitäjän.

Kilpailuun voi ilmoittaa henkilön, joka toimii kirjanpitotehtävissä yksittäisessä yrityksessä, yhteisössä tai tilitoimistossa. Henkilön titteli voi myös olla jotain muuta kuin kirjanpitäjä.

Vuoden kirjanpitäjä -kilpailu järjestetään nyt kolmatta kertaa. Ensimmäinen voittaja vuonna 2013 oli Heidi Lindberg. Vuoden 2014 voitto meni Sami Svärdille.

Sami lähti kilpailuun mukaan, sillä hän halusi omalta osaltaan kasvattaa alan arvostusta ja innostaa alalle uusia tekijöitä. Hän piti yhtenä voittajan tärkeimmistä tehtävistä innostaa nuoria mukaan. Svärd näki kilpailussa myös alan ammattitaitoa arvostavan puolen.

– Kilpailun osallistujalistassa näin useita nimiä, joita arvostan. Tuntui hienolta olla mukana sellaisessa porukassa, Svärd luonnehti viimevuotista ehdokkuuttaan.

Kilpailu herättää myös tunteita. Edellisissä kilpailuissa ehdokkaiden saama palaute on ollut todella kannustavaa ja inspiroivaa. Kilpailun parasta antia onkin palautteiden välittäminen henkilökohtaisesti kaikille ehdokkaille. Toivottavasti tänä vuonna entistä useampi alan ammattilainen saisi nauttia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneihen huomionosoituksesta ehdokkuuden myötä.

Ilmoita ehdokkaasi internetissä

Käy ehdottamassa omaa suosikkiasi ja tutustu kilpailuun osoitteessa vuodenkirjanpitaja.fi. Vuoden parasta kirjanpitäjää voi ehdottaa 30.11.2014 asti.

Kaikkien ehdokkaiden nimet julkaistaan kilpailun nettisivulla heidän omalla suostumuksellaan. Voittaja julkistetaan Taloushallintoliiton Tili- ja veropäivillä Finlandia-talossa 20.1.2015 klo 11:45.

Kilpailun järjestää Suomen Taloushallintoliitto ry ja kilpailun pääsponsorina toimii KPMG. Lisäksi mukana on muita yhteistyökumppaneita, joihin voi tutustua kilpailun kotisivuilla.

Lisätietoja:
Juha Ahvenniemi, toimitusjohtaja, Suomen Taloushallintoliitto, p. 040 7669291
Outi Mäkiniemi, viestintäpäällikkö, Suomen Taloushallintoliitto, p. 040 5601742

Liitetiedostot

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat yli 130.000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs