Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Eeva Myller SYL:n Kyky-projektin suunnittelijaksi

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

Eeva Myller SYL:n Kyky-projektin suunnittelijaksi

Nimitys.
Julkaistu: 29.08.2013 klo 12:31
Julkaisija: Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

Tiedote 29.8.2013


Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) Kyky-projektin suunnittelijaksi on valittu 29-vuotias diplomi-insinööri Eeva Myller.

Myller on työskennellyt koulutuspolitiikan ja yliopistokoulutuksen kehittämisen tehtävissä vuodesta 2006 lähtien, ensin opiskelijoiden edustajana ja sittemmin yliopiston työntekijänä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan korkeakoulupoliittisena sihteerinä sekä SYL:n hallituksen jäsenenä. Aalto-yliopistossa Myller on työskennellyt koulutuksen kehittämisen parissa koulutussuunnittelijana, suunnittelijana ja projektikoordinaattorina.

Kyky-projektissa edistetään yliopisto-opiskelijoiden opiskelukykyä kehittämällä yliopistoyhteisöjen toimintaa. Projektin tavoitteena on vakiinnuttaa opiskelukyvyn edistämistyö yliopistoyhteisöjen toimintaan sekä edistää opiskelijoiden integroitumista, osallistamista ja järjestötoimintaa. Projekti tuottaa tietoa, osaamista, yhteistyömalleja ja välineitä opiskelukyvyn edistämiseksi. Projekti toteutetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Tampereen yliopiston sekä ko. yliopistojen ylioppilaskuntien kanssa ja on osa Campus Conexus II -opiskelukykyä ja yhteisöllisyyttä korkeakouluihin -projektia. Rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto.

Myller aloittaa uudessa tehtävässään 2.9.2013.
 
Lisätietoja:
Pääsihteeri Juha Töyrylä, juha.toyryla@syl.fi, p. 041 515 2229
Eeva Myller, p. 050 341 3450

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry on opiskelijajärjestö, joka edustaa noin 135 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa.

SYL valvoo opiskelijan etua valtakunnan tasolla opiskelijaa koskevissa asioissa. SYL:n ydinosaamisalueita ovat koulutuspolitiikka, sosiaalipolitiikka ja kansainväliset asiat. Lisäksi SYL:ssä paneudutaan työelämään, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen, ympäristöön ja kehitysyhteistyöhön liittyviin kysymyksiin.

www.syl.fi
www.facebook.com/SYL.FIN

www.twitter.com/SYL_FIN

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs