Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät 29.1.2014

Lahden ammattikorkeakoulu

DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät 29.1.2014

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2013 klo 13:35
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Järjestyksessään kuudes rekrytointi-, opiskelu-, yrittäjyys- ja verkostoitumistapahtuma, eli DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät järjestetään Lahden messukeskuksessa keskiviikkona 29. tammikuuta 2014. Tapahtumakokonaisuuden teemoina ovat tänä vuonna syrjäytymisen ehkäisy työllistymisen ja koulutuksen kautta, vastuullisuus ja kansainvälisyys.

DuuniExpo-messut on Lahden alueen ainoa rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma, jonka järjestelyt etenevät kovaa vauhtia. Tapahtuma järjestetään Lahden ammattikorkeakoulun monialaisena opiskelijaprojektina.

Messut tarjoavat kävijöille mahdollisuuden tutustua alueen työnantajiin ja opiskelupaikkoihin. Tapahtumassa voi hakea töitä, työharjoittelupaikkaa tai opinnäytetyön toimeksiantoa. Lisäksi tarjolla on vinkkejä työnhakuun.

Yrittäjyyspäivät on puolestaan yrittäjyyteen ja verkostoitumiseen keskittyvä seminaaritapahtuma, jonka tarkoitus on kannustaa kävijöitä yrittäjyyteen. Seminaarissa tunnetut ja ajankohtaiset puhujat kertovat oman yrittäjyystarinansa ja antavat vinkkejä yrittäjyyteen.

Lisätietoja antaa:
Jon Heikkinen
Markkinointipäällikkö Duuniexpo & Yrittäjyyspäivät 2014
Liiketalouden opiskelija, LAMK
s.posti jon.heikkinen@duuniexpo.eu
puh. 044 708 0910
www.duuniexpo.eu

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs