Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » DUUNIEXPO JA YRITTÄÄJYSPÄIVÄT -TAPAHTUMA ON NOUSSUT LÄHTÖKUOPISTAAN

Lahden ammattikorkeakoulu

DUUNIEXPO JA YRITTÄÄJYSPÄIVÄT -TAPAHTUMA ON NOUSSUT LÄHTÖKUOPISTAAN

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 14:37
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Vuosittainen rekrytointi- ja verkostoitumistapahtuma on taas täällä. Täysin opiskelijavoimin järjestettävä DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 21.1.2015 Lahden messukeskuksessa. Messut keräävät yhteen työnantajat sekä työntekijät. Tänä vuonna teemanamme toimii niin sanottu "back to the basics". Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monelle työtä tarvitsevalle messukävijälle työpaikka. Verkostoidu, viihdy ja virittäydy.

DuuniExpolla on myös ilo julkistaa tapahtuman uusi ilme! Uuden graafisen ilmeen takana seisoo tapahtumamme juontaja Rasmus Leppänen. Graafinen suunnittelija Rasmus on moniosaaja ja voimme ylpeydellä kertoa, että Vuoden Nuori lahtelainen on isosti myös mukana DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät -messuilla. Uuden ilmeen voi käydä katsomassa DuuniExpon verkkosivuilta osoitteesta www.duuniexpo.eu

Lisätietoja
Piia Hiukka, Projektipäällikkö, puh. 044 708 0910

 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs