Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Draamapajan esitys leikittelee unen ja toden rajamailla

Lahden kaupunki

Draamapajan esitys leikittelee unen ja toden rajamailla

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2014 klo 12:46
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ja täällä asut sinä -esitys vapaudesta, unesta ja mielikuvituksesta päättää nuorten työkokeilujakson Draamapajassa. Jakson aikana valmistettu esitys saa ensi-iltansa Nuorisokeskuksen 8-salissa Lahdessa sunnuntaina 14. joulukuuta kello 20.

Esitys tekee matkan ihmisen sisimpään, missä vapaus ja mielikuvitus ottavat vallan arkisesta minäkuvasta. Mitä kaikkea matkan varrelta löytyy? Se selviää, kun painaa pään tyynyyn.

Loppuesityksen valmistaminen on osa nuorten viiden kuukauden mittaista työkokeilujaksoa Lahden nuorisopalveluiden Draamapajassa. Esityksen lopullisen ulkoasun ovat ohjanneet työvalmentajat Auli Wallenius ja Lauri Keskiväli.

Ensi-illan jälkeen esityksiä on maanantaina 15.12. ja tiistaina 16.12. kello 13 sekä lauantaina 20.12. kello 20. Lipun hinta on viisi euroa. Kaikki esitykset ovat 8-salissa osoitteessa Sammonkatu 8.

Lisätietoja

Lauri Keskiväli
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Draamapaja
p. 050 383 6465
lauri.keskivali@lahti.fi
www.nuorilahti.net/tyopajat

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs