Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Dr. Geri Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Dr. Geri Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 14:55
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Lahdesta lähtöisin olevalle Dr. Geri Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Yritys on erikoistunut tuottamaan korkeatasoista ja yksilöllistä geriatrian erikoislääkäripalvelua ikääntyville henkilöille ja heidän läheisilleen. Dr. Geri tekee aktiivisesti tutkimusta geriatrian alalla kehittäen näin toimintatapoja suomalaisessa yhteiskunnassa.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia ja ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja innovatiivinen toiminta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

Geriatrian erikoislääkäri, LT Minna Raivio Dr. Geri Oy:stä näkee yhteiskuntamme kehittämisen tärkeäksi erityisesti ikääntyvien sairauksien asianmukaisen ja riittävän varhaisen diagnostiikan ja hoidon osalta. Lisäksi tärkeää on huomioida palvelujen saatavuus sekä omaishoitajien tilanne.  

– Yhtiöni puitteissa minulla on mahdollisuus käyttää aikaa potilastyön lisäksi geriatriseen tutkimustoimintaan, mikä luo linjauksia tulevaisuuden kustannusvaikuttaville toimintatavoille terveydenhoidossa, kertoo Raivio. Yritys on hakenut Yhteiskunnallinen yritys-merkkiä, koska Raivio haluaa olla näkyvästi mukana suomalaisena yrittäjänä yhteisen hyvän kehittämisessä. Yrityksen toimintamallina on tuottaa yksilöllistä ja pitkäaikaista erikoislääkärin hoitoa ikääntyville henkilöille läheisineen tutkimus- ja kehitystyön lisäksi. ”Ikäänny arvokkaasti asiantuntevissa käsissä” on kantava ajatukseni, painottaa Raivio.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen yrittäminen on aitoa yritystoimintaa ja nämä yritykset kehittävät jatkuvasti toimintaansa ja luovat uusia palvelumalleja vastuullisesti. On ilo saada Dr. Geri mukaan tähän hyvään ja kasvavaan joukkoon, sanoo Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

 

Lisätietoja

Minna Raivio, LT, geriatrian erikoislääkäri, Dr. Geri Oy, minna.raivio@geri.fi

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@avainlippu.fi

Liitetiedostot

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. www.suomalainentyo.fi

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://www.suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs