Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Dimeno Safety Etelä-Pohjanmaalta edustaa Suomea NY-yritysten EM-kisoissa Berliinissä

Nuori Yrittäjyys ry

Dimeno Safety Etelä-Pohjanmaalta edustaa Suomea NY-yritysten EM-kisoissa Berliinissä

Tiedote.
Julkaistu: 24.07.2015 klo 09:16
Julkaisija: Nuori Yrittäjyys ry

Berliinin European Company of the Year -kisat (COYC2015) keräävät yli 200 nuorta yrittäjää kokemaan ja nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä sekä kilpailemaan Euroopan parhaan NY-yrityksen tittelistä. Suomea edustaa turvallisuuspalveluita tarjoava Dimeno Safety NY Koulutuskeskus Sedusta Kurikasta.

Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuu Euroopan laajuisesti yli 400 000 opiskelijaa 38:sta maasta, joista EM-finaali kokoaa kunkin maan parhaat NY-yritykset 28.–31.heinäkuuta Berliiniin. Nuoria arvioimaan on koottu monipuolinen Euroopan yritysjohtajista ja vaikuttajista koostuva tuomaristo.

Huhtikuussa järjestetyssä Uskalla Yrittää -finaalissa valittiin Suomen edustajaksi Euroopan kisoihin turvallisuuspalveluita tarjoava Dimeno NY, Etelä-Pohjanmaalta. Dita Nymanin, Meri Lehtosen ja Noora Latvasen monipuolisia ensiapukoulutuksia ja pelastussuunnitelmia tarjoava NY-yritys sai kehuja tuomareilta valmiista kokonaisuudesta, palvelujen toimivuudesta ja ammattitaitoisuudesta.

–  Dimeno on kehittänyt liiketoimintaansa kesän aikana ja kolmikolla siintää ajatuksissa yrityksen perustaminen. Tarvitsemme tällaisia 16–19-vuotiaita työelämänkynnyksellä olevia nuoria Suomessa ja koko Euroopassa nyt. Nuorilla on paljon osaamista ja Vuosi yrittäjänä -ohjelma tarjoaa globaalina oppimisympäristönä mahdollisuuden nuorille ottaa taidot ja osaaminen käyttöön. He ovat rakentamassa Eurooppaan uutta yrittäjyyttä, talouskasvua ja työpaikkoja. Pidetään peukkuja Dimeno Safety NY:n nuorille Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtaja Virpi Utriainen toteaa ennen Berliiniin lähtöä.

Tunnelmia voi seurata sosiaalisen median välityksellä aihetunnisteilla: #COYC15 #JAcompany

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Virpi Utriainen, toiminnanjohtaja, Nuori Yrittäjyys ry, 040 701 3038, virpi.utriainen(at)nuoriyrittajyys.fi

Dita Nyman, toimitusjohtaja, Dimeno Safety, 050 406 8604

Liitetiedostot

Nuori Yrittäjyys ry
Nuori Yrittäjyys (NY) vahvistaa 7–25-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämävalmiuksia ja taloudenhallintaa ­– tekemällä oppien. NY Yrittäjyyskasvatuksen polku on opinto-ohjelmien kokonaisuus, joka tarjoaa käytännönläheisiä yrittäjyys- ja kuluttajakasvatuksen malleja koulujen ja oppilaitosten käyttöön. NY-ohjelmat tukevat opetusta eri kouluasteilla opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti. Tekemällä oppimiseen perustuva toiminta vahvistaa myös konkreettisesti nuorten ja elinkeinoelämän yhteistyötä. NY on voittoa tavoittelematon yhdistys, ja se kuuluu kansainväliseen kattojärjestöön Junior Achievement Worldwideen. Suomessa NY-toiminta alkoi vuonna 1995. nuoriyrittajyys.fi

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma

Osana koulun opetusta toteutettavassa NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa yläkoulun oppilaat ja toisen asteen opiskelijat perustavat oikealla rahalla toimivan miniyrityksen. Nuoret saavat oma-aloitteisesti suunnitella yrityksensä liikeidean sekä toteuttaa sen mukaista yritystoimintaa lukuvuoden ajan. NY-yritys tarjoaa nuorille oppimisympäristön, jossa nuoret oppivat työelämätaitoja, yrittäjämäistä asennetta ja taloudenhallintaa jo opiskeluaikana ja pääsevät hyödyntämään opittuja taitoja käytännössä. Tänä lukuvuonna NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma on ollut suositumpi kuin koskaan aiemmin: ohjelmassa on mukana yli 4 000 nuorta ja NY-yrityksiä on perustettu 1 500.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs