Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » BLC TURVA OY ON OSTANUT KONE HISSIT OY:N LUKITUSLIIKETOIMINNAN

BLC

BLC TURVA OY ON OSTANUT KONE HISSIT OY:N LUKITUSLIIKETOIMINNAN

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 15:21
Julkaisija: BLC

BLC Turva Oy on ostanut KONE Hissit Oy:n lukitusliiketoiminnan. Kaupan myötä koko lukitusliiketoiminnan henkilökunta on 1.12.2015 siirtynyt BLC Turva Oy:lle.

BLC Turva Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista turvallisuusalan yrityksistä. "Toteutettavalla liiketoimintakaupalla vahvistamme asemaamme markkinoilla entisestään. Tarjoamme asiakkaillemme koko teknisen turvallisuuden kokonaisuuden aina lukituksesta turvajärjestelmiin, yhdeltä toimittajalta, tutulta myyjältä ja kirjaimellisesti avaimet käteen periaatteella. KONE Hissit Oy:n lukitusliiketoiminnan osto tukee strategiaamme ja liiketoimintakauppa vahvistaa asemiamme lukitus- ja turvamarkkinoilla. Vahvistamme toimintaamme erityisesti pääkaupunkiseudulla ja laajennamme samalla merkittävästi asiakaskuntaamme. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme osaajiemme joukkoon näin ammattitaitoisen henkilökunnan. Yhdessä olemme vahvempi, näkyvämpi, tunnetumpi ja haluttavampi", BLC Turva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kertoo.

BLC Turva Oy on osa nopeasti kasvavaa valtakunnallista BLC-konsernia, joka yhdistää turva- ja lukitusratkaisut sekä tietoliikenne- ja tietotekniikkapalvelut (eli ICT-palvelut) toimiviksi kokonaisratkaisuiksi vaativille yritys- ja yhteisöasiakkaille.
BLC-konsernin toimitusjohtajan Martti Volotisen mukaan konserni on pitkäjänteisesti kehittänyt näitä ratkaisuja ja palveluita jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. "Tavoitteenamme on tehdä vaativien teknologioiden yhdistäminen helpoksi asiakkaille. Tehty liiketoimintakauppa tukee tätä pitkäjänteistä kehitystä", Volotinen toteaa.

KONEen päätös luopua lukitusliiketoiminnasta oli looginen erityisesti sen paikallisuuden vuoksi, sillä KONEella on ollut lukitusliiketoimintaa ainoastaan Suomessa.

"Kyseessä oli strateginen päätös keskittyä KONEen ydinliiketoimintaan. Lukitusliiketoiminnalle löytyi turva- ja lukitusliiketoimintaan panostava ostaja, jonka kanssa liiketoimintakauppa oli luontevaa toteuttaa. Uskomme lisäksi, että tämä oli erinomainen ratkaisu myös BLC Turva Oy:lle siirtyvälle, osaavalle henkilöstölle", KONE Hissit Oy:n toimitusjohtaja Heikki Haasmaa kertoo.

Helsingissä 2.12.2015

 

Jukka Nevalainen, toimitusjohtaja, BLC Turva Oy, 0400 675 272

Martti Volotinen, toimitusjohtaja, BLC-konserni, 044 777 5777

Heikki Haasmaa,  toimitusjohtaja, KONE Hissit Oy, 020 475 2476

 

BLC TURVA OY 

BLC Turva on turva-, valvonta- ja lukitustekniikkaan erikoistunut palveluyritys. Kattava palveluverkosto ja paikallinen palveluosaaminen ovat kotimaisen yhtiön keskeisiä vahvuuksia. Panostamme voimakkaasti palvelu- ja tuotekehitykseen, mikä näkyy yhtiön tavoitteena olla asiakkaan turvallisuuskumppani koko toimitetun turvaratkaisun ja -järjestelmän elinkaaren ajan. Yrityksellä on toimipisteet kahdeksalla paikkakunnalla: Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Mikkeli Tampere ja Helsinki. Yksi yrityksen merkittävistä menestystekijöistä on erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Liiketoimintakaupan jälkeen palveluksessamme on 140 turvallisuusalan ammattilaista. BLC Turva Oy on yksi neljästä BLC-konsernin yrityksistä. 

KONE HISSIT OY 

KONE Hissit Oy tarjoaa asiakkailleen Suomessa edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja peruskorjaukseen. Eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut yhtiön toimintaa jo yli sadan vuoden ajan. KONE Hissit Oy on osa KONEtta. KONE on alansa johtavia toimijoita ja sen tavoitteena on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä. Vuonna 2014 KONEen liikevaihto oli 7,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 47 000. Yhtiön B-sarjan osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. 

 

BLC-KONSERNI 

BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen ja moderni tietoliikenne- ja tietotekniikkaratkaisuita/palveluita sekä turvatekniikan palveluita ja lukitusratkaisuita tarjoava konserni. BLC-konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on yli 39 M€ ja henkilöstömäärä yli 290 henkilöä. Konserniin kuuluu neljä liiketoimintayhtiötä, joita ovat Blue Lake Communications Oy, BLC Wireless Oy, BLC Turva Oy sekä BLC Protie Oy. BLC-konsernilla on toimipiste kahdellatoista paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Imatralla, Joensuussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Raumalla, Savonlinnassa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa. Konsernin pääkonttori on Savonlinnassa ja yhtiö on perustettu vuonna 1889. Lisätietoa yhtiön ja konsernin muista toiminnoista saa www.blc.fi, www.blcwireless.fi, www.blcturva.fi, www.protie.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs