Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Blanccon myynyt Kim Väisänen teki sijoituksen puhelinkoppiyritykseen

Framery Oy

Blanccon myynyt Kim Väisänen teki sijoituksen puhelinkoppiyritykseen

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2014 klo 10:00
Julkaisija: Framery Oy

Äänieristävistä työtiloista tunnettu Framery teki 700 000 euron rahoituskierroksen yrityksen kasvun vauhdittamiseen.

Yritys tähtää kasvuun erityisesti USA:n markkinoilla. Framery on saanut hyvän jalansijan muun muassa Kalifornian Piilaaksossa, jossa yrityksen asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi Twitter ja muita suuria kansainvälisiä teknologiayrityksiä. Framery työllistää tällä hetkellä yli 10 henkilöä ja sen tuotteet valmistetaan Hervannassa, Tampereella.

"Näen yrityksen vahvan kasvutarinan jatkuvan. Rakentamisen megatrendit puoltavat Frameryn kehitystä ja sijoitus mahdollistaa oikeiden investointien ja kehitystoimenpiteiden tekemisen. Huhut puhelinkoppien kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja", sanoo Kim Väisänen. Väisäsen osuus rahoituspaketista on 450 000 euroa.

Samaan aikaa Tekes myönsi Framery Oy:lle Nuoret innovatiiviset yritykset -rahoitusta. Rahoitus tähtää liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja sen tavoitteena on nopeuttaa olennaisesti lupaavimpien pienten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Framery Oy:n toimitusjohtaja Ossi Paija on innostunut rahoituskierroksen onnistumisesta. Framery aikoo kiihdyttää erityisesti tuotteistustaan, toimitusketjuaan ja markkinointiaan.

”Rahoituspaketti antaa meille mahdollisuuden kehittyä laadukkaana yrityksenä ja vakiinnuttaa asemamme maailman parhaana äänieristävien puhelinkoppien toimittajana. Jokaisella yrityksellä on aina haasteita ja riittävä pääoma helpottaa erityisesti Frameryn kaltaista nuorta yritystä", toteaa Paija.

Framery on tähän mennessä avannut jälleenmyyntikanavia kolmelle mantereelle: Eurooppaan, USA:han ja Aasiaan. Jälleenmyyjiä on tällä hetkellä yli 30 lokaatiossa ja tuotteita myydään tehokkuutta hakeville moderneille ja innovatiivisille yrityksille. Framery Oy on tamperelainen yritys, joka toimittaa korkean tason akustisia puhelinkoppeja ja hiljaisia tiloja avokonttoreihin ja julkisiin tiloihin. Yrityksen perusti vuonna 2010 Samu Hällfors ja Vesa-Matti Marjamäki. Framery on rekisteröity tavaramerkki. Lisää informaatiota yrityksestä löytyy osoitteesta www.framery.fi.


Lisätietoja:

Ossi Paija
Toimitusjohtaja
045 162 0050

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs