Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Bilteman Kevät- ja kesä 2016 -kuvaston ilmestyminen aloittaa kevään! Mukana tuhansia hintansa arvoisia uutuuksia.

Biltema

Bilteman Kevät- ja kesä 2016 -kuvaston ilmestyminen aloittaa kevään! Mukana tuhansia hintansa arvoisia uutuuksia.

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 18:35
Julkaisija: Biltema

Jo 50 vuoden ajan Biltema on haastanut markkinoita tarjoamalla runsain mitoin tavallisen kuluttajan kukkarolle sopivia edullisia varaosia, tarvikkeita ja työkaluja. Paljon on tapahtunut sitten ensimmäisen kuvaston julkaisemisen ja yhteiskuntakin ympärillä on muuttunut vallan toisenlaiseksi, mutta ei Bilteman perusajatus – luoda asiakkailleen rikkaampaa vapaa-aikaa hyvillä kohtuuhintaisilla tuotteilla.

Bilteman runsaat 19 000 tuotetta on jaettu kahdeksaan eri kategoriaan: Autoilu–Moottoripyöräily, Veneily, Vapaa-aika, Koti, Toimisto–Tekniikka, Rakentaminen, Autonhoito ja Työkalut. Valikoima kattaa siis koko perheen monenmoisten käyttö-, harrastus ja vapaa-ajan tarvikkeiden laajan kirjon; Biltema on entistäkin enemmän koko perheen tavaratalo.

Tänä keväänä esitellään kuvasto, joka on täynnä uutuuksia aina autotarvikkeista, puutarhatarvikkeisiin ja ruuvinvääntimiin asti. Biltema panostaa tuotteiden käytettävyyteen, laatuun ja ympäristöystävällisyyteen. Nyt keväällä autonhoitotuotteiden valikoima laajenee biohajoavalla tuotesarjalla. Se on ympäristöystävällisempi vaihtoehto kestävyydestä ja tehokkuudesta tinkimättä.

Puutarhan kevättoimet lähtevät sutjakkaasti käyntiin Bilteman puutarhatarvikkeilla. Laajasta valikoimasta löytyvät sopivat välineet niin istutukseen, maan muokkaukseen kuin puutarhaan talven aikana suunniteltuihin rakennusprojekteihinkin. Unohdettu ei ole myöskään puutarhan visuaalista ilmettä ja virkistysmerkitystä. Näihin tarpeisiin voi valita vaikkapa ulkoruukkuja, puuritilöitä tai koristekiviä. Puutarhassa rentoutumisen kruunaavat itseoikeutetusti omaan käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat puutarhakalusteet ja välineet ulkona ruokailemiseen.

Erityisen huomioarvon ansaitsee kevään uusi muhkea polkupyörävalikoima. Pyöräily on Bilteman yksi vahvimpia tuotealueita, johon on aina panostettu paljon. Tänä keväänä valikoimassa puhaltavat raikkaat tuulet ja esille nousevat vahvasti uudet ja modernit mallit. Sähköpolkupyörien suosio jatkaa edelleen vahvaa nousuaan ja tiettyihin käyttötarkoituksiin parhaiten sopiviksi suunnitellut pyörät, kuten työmatkapyörät, kaupunkipyörät, maastopyörät, temppupyörät ja retropyörät ovat suuren kiinnostuksen kohteina niin ikään.

Bilteman Kevät ja kesä 2016 Kuvasto jaetaan lähes 1,5 miljoonaan suomalaiseen kotitalouteen. Sen voi hakea myös mistä tahansa Biltema tavaratalosta. Kuvastoa pääsee selaamaan myös nettisivuilla, joilta löytyy lisäksi ladattava pdf-versio.

http://www.biltema.fi/fi/Asiakaspalvelu/Kuvasto/

Tuotetiedot:

Autovaha BIO: Ympäristölle parempi vaihtoehto, sillä sisältää vain helposti biohajoavia aineita. Karnauba- ja mehiläisvahaa sisältävä luonnonvaha. Saa auton kiiltämään ja suojaa maalia UV-säteilyltä, lialta, pakokaasuilta, maantiesuolalta jne. 500 ml. 36-1739 7,99 € (15,98/l).

Kiillotuskone: Esimerkiksi auton, veneen tai asuntovaunun vahaamiseen ja kiillotukseen. Tukilaikan Ø enintään 180 mm. Jännite: 230 V ~ 50 Hz. Teho: 1200 W. Kierrosnopeus:600-3000 kierr./min. Mitat: 51 x 15 x 12 cm. Paino: 4,0 kg. 17-075 65 €.

Kasvilaatikko: Käsittelemätöntä kuusta. Soveltuu kasvien istuttamiseen, vihannesten viljelemiseen tai kukkien kasvattamiseen. Saat haluamasi korkuisen laatikon pinoamalla laatikoita päällekkäin. Mukana 4 tappia. Tilaa noin 250 litralle multaa. Mitat: 1200 x 800 x 195 mm. 14-2411 9,99 €.

Sammaleenpoistaja/hara: Poistaa sammaleen nurmikoilta ja tasoittaa esimerkiksi sorakäytävät ja -kentät sekä ratsastuskentät. Poistaa samalla oksat, lehden ja juuret. Kytketään ajoruohonleikkuriin tai puutarhatraktoriin. Kiinnitetään päältä ajettavaan ruohonleikkuriin tai puutarhatraktoriin. 41-362 79,90 €.

Ulkoruukku, muovia: UV-suojattu ja jäätymisen kestävä ulkokäyttöön suunniteltu ruukku, joka sopii hienosti myös sisälle. Tukevaa ja kevyttä muovia, klassinen muotoilu ja hillitty pintarakenne. Ruukuista löytyy 3 eri kokoa ja useita värivaihtoehtoja. Alkaen 4,99 €.

Astiasto ”Sininen meri”: Astiasto 100 % iskun- ja naarmunkestävää melamiinia. Voidaan pestä astianpesukoneessa. Ei kestä mikroaaltouunia. Kaksi erikokoista lautasta, kulho, muki ja tarjoiluvati. Alkaen 1,99 €/kpl.

Sähköpolkupyörä City Sport 28" 3-vaihteinen: Sporttinen poljinavusteinen kaupunkimalli, jossa on vahvistettu alumiinirunko. Akku on integroitu runkoon ja siksi paino jakautuu paremmin ja pyörän ulkonäkö on sporttisempi. Pienet käyttökustannukset, hyvä suoritusteho sekä yksinkertainen ja paljon käytetty tekniikka. 36 V/250 W -moottori ja 8,8 Ah -akku. Maks. 25 km/h, akun kestävyys 30 – 60 km. 27-1445 799 €.

Sähköpolkupyörä Cruiser 26" 7-vaihteinen: Aito sähköavusteinen cruiser-pyörä näyttävään ajoon kaupungin kaduilla. Hyvä ajaa mukavan satulan, leveän ohjaustangon ja pystysuoran ajoasennon ansiosta. Leveät renkaat viimeistelevät ajomukavuuden. Etuvalo, lokasuojat ja pyöreä ketjusuojus. 24 V/200 W -sähkömoottori, jossa kolme avustustehoa. Akku 10,4 Ah. Maks. 25 km/h, akun kestävyys 30–50 km. 27-1449 799 €.

Urban Bike 28" Fixie: Pelkistetty kaupunkipyörä urbaaniin menoon. Tyylipuhdas malli, jossa satula ja kahvat ovat ruskeaa keinonahkaa. Mattamusta maalipinta ja valkoiset kapeat renkaat. Pyörässä on vain välttämättömät komponentit, ja siksi sen huolto ja kunnossapito on helppoa. Vaihteeton malli, jossa käännettävä takapyörä: valitse joko aito fiksiajo tai vapaaratasajo! Kevyt Cro-Mo-teräsrunko. 27-1526 279 €.

Lisätietoja:

Tarja Pitkänen
Markkinointikoordinaattori
Tarja.pitkanen@biltema.com
www.biltema.fi

Liitetiedostot

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 123 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs