Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Avoimet ovet -päivä Hotel Atlaksessa tänään 23.5.

Restel Oy

Avoimet ovet -päivä Hotel Atlaksessa tänään 23.5.

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2012 klo 09:29
Julkaisija: Restel Oy

 

Hotel Atlas Kuopio järjestää tänään keskiviikkona 23.5. Avoimet ovet –päivän. Kello 14-16 välisenä aikana kuopiolaiset voivat tulla tutustumaan hotellin tiloihin. Yleisö pääsee tutustumaan muun muassa Atlas-saliin, kokoustiloihin sekä erilaisiin huonetyyppeihin.

Hotel Atlas Kuopiossa on 131 huonekohtaisella ilmastoinnilla varustettua hotellihuonetta, joista kahdeksan on ylellisiä sviittejä. Erikoisuutta hakeville on tarjolla myös muita upeita vaihtoehtoja, osa huoneista on varustettu infrapunasaunalla, poreammeella tai omalla pienoiskeittiöllä. Myös energiaystävällisyyttä on mietitty rakennusvaiheessa, suuri osa lampuista on led-lamppuja ja kylpyhuoneissa on tunnistimella syttyvät valot.

- Uusi hotelli on houkutteleva vaihtoehto erilaisille asiakkaille työmatkalaisista luksusta kaipaaviin pariskuntiin ja vauhdikasta ajanvietettä etsiviin perheisiin. Paikallisilla on ollut kova kiinnostus tulla katsomaan, miltä hotelli näyttää uudistuneena, kertoo hotellinjohtaja Kristiina Hartikainen.

Ravintola ja hotellin kokoustilat ovat herättäneet myös suurta kiinnostusta. Hotellin alakerrassa palvelee espanjalaistyylistä ruokaa tarjoava ruoka- ja seurusteluravintola Dos Amigos. Monet kuopiolaiset ehtivät Äitienpäivä-sunnuntaina tutustua upeaan Atlas-saliin, joka yhdessä neljän kokoustilan kanssa muuntautuu vaivatta erityyppisiin kokouksiin, juhlallisiin illallisiin ja rentoihin cocktail-tilaisuuksiin. Hotellin pääsisäänkäynti otetaan käyttöön torin valmistuessa, nyt sisään tullaan Ajurinkadun puolelta, jonne valmistuu pian myös Dos Amigosin kesäterassi.

Lisätiedot:

Hotellinjohtaja Kristiina Hartikainen, Hotel Atlas Kuopio, 050 597 9494, kristiina.hartikainen@restel.fi

www.hotelatlas.fi

 

 

Yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa 46 hotellilla, joissa on yhteensä yli 7400 huonetta. Kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi Restelin hotelleihin kuuluvat myös kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut sekä Hotelli Seurahuone Helsinki. Ravintoloita Restelillä on noin 260. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. Restelin ravintolavalikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario-, Lauantai-, Bambu- ja Wanha Mestari -ketjut. Lisäksi Restelin toimintaan kuuluu liikenneasemaketju HelmiSimpukka, jolla on noin 60 toimipaikkaa ympäri Suomen. Lisätietoja www.restel.fi. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs