Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Atos kasvattaa SAP-huippuja käytännön koulussa

Atos

Atos kasvattaa SAP-huippuja käytännön koulussa

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2012 klo 11:02
Julkaisija: Atos

Vuoden SAP-partneriksi keväällä valittu Atos hakee 10 traineeta ja lupaa valmentaa tuoreista osaajista puolessa vuodessa käytännön työhön valmiita SAP-asiantuntijoita. Trainee-ohjelma on IT-talon kokemusten perusteella paitsi menestyksekäs ratkaisu kovaan SAP-osaajapulaan, myös keino auttaa nuoria pääsemään nopeasti kiinni käytännön työelämään.

Atos järjesti SAP Trainee -ohjelman ensimmäisen kerran vuosi sitten ja vakuuttui tuloksista: helmikuussa 2011 aloittaneista trainee-ohjelman osallistujista kasvoi elokuuhun mennessä itsenäiseen asiakastyöhön kykeneviä SAP-konsultteja. Kaikki 14 ovat edelleen Atoksen palveluksessa. Atoksen tavoite on jälleen löytää eri taustoista tulevia motivoituneita IT-osaajia, joista koulitaan kuuden kuukauden ohjelmassa SAP-ammattilaisia. Vuonna 2012 SAP Trainee -ohjelmaan valitaan 10 hakijaa, jotka suorittavat työmarkkinoilla arvokkaat SAP- ja ITIL-sertifikaatit ja saavat opastusta SAP-asiakasprojekteissa Atoksen asiantuntijoiden lähiopetuksessa.

”Koulutetuista ja käytännön kokemusta keränneistä SAP-osaajista on valtava kysyntä työmarkkinoilla. Trainee -ohjelmassamme motivoituneet osallistujat pääsevät heti kiinni vastuullisiin käytännön projekteihin ja saavat arvokasta opetusta Atoksen omilta SAP-ammattilaisilta”, kertoo Atoksen henkilöstöjohtaja Hanna Saarinen.

”Viime vuoden trainee-ohjelma opetti meille, että traineet kannattaa ottaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa mukaan tekemään, kiinni todellisiin haasteisiin sertifikaatin suorittamisen ohessa. Siitä on hyötyä paitsi heille itselleen, myös kokeneille konkareille. Kun toimistoon saapuu kerralla iso joukko innokkaita tulevaisuuden lupauksia, samalla muun organisaation toimintatavat saavat tervettä ravistelua”, sanoo Atoksen konsultointi- ja sovellustukipalveluyksikköä johtava Hellevi Kaisanlahti.

Lisätiedot:

Atoksen viestintäasiat:
Salla Syrman, puh. 050 326 1236
salla.syrman[a]aleksinkaiku.fi

Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Atoksella on maailmanlaajuisesti 74 000 työntekijää, joista yli 400 Suomessa ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 8,6 mrd. euroa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen.
http://fi.atos.net

Haku Atos SAP Trainee -ohjelmaan on avoinna 30.1.2012 saakka. Haku tapahtuu osoitteessa www.atosrekry.net/saptrainee. Lisätietoja SAP Trainee -ohjelmasta löytyy verkosta osoitteesta www.atosrekry.net/saptrainee sekä Atoksen rekryntointikumppani Saranen Consultingin Sandy Svahnilta: sandy.svahn[a]saranen.fi, 040 560 4612

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs