Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Arcusys Oy jälleen Suomen 4. paras työpaikka

Arcusys

Arcusys Oy jälleen Suomen 4. paras työpaikka

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2016 klo 09:00
Julkaisija: Arcusys

Arcusys on palkittu torstaina 11.2.2016 pidetyssä Great Place to Work-gaalassa Suomen 4. parhaana työpaikkana. Tämä oli jo neljäs peräkkäinen vuosi, kun Arcusys sijoittui listalle keskisuurten yritysten sarjassa. Great Place to Work on jo 14 vuoden ajan koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista. Viime vuonna tutkimuksessa* oli mukana ennätykselliset 156 organisaatiota, joissa työskentelee yhteensä noin 48 500 työntekijää.

”Parasta Arcusysissa on me-henki ja yhteisöllisyys, jota täällä tuetaan monin eri keinoin. Lisäksi, johto aidosti kuuntelee työntekijöitä ja pyrkii parhaansa mukaan toteuttamaan heidän tarpeensa,” kertoo seitsemän vuotta Arcusysilla työskennellyt Senior software developer Aki Heikkinen Lappeenrannan toimistolta.

Myös Arcusysin Toimitusjohtaja Jussi Hurskainen korostaa kuuntelun ja kommunikaation tärkeyttä esimiestyössä. ”Meillä tietoa jaetaan avoimesti niin hyvistä kuin huonoistakin asioista. Yhteiset keskustelumahdollisuudet ja avoin kommunikaatio auttavat meitä rakentamaan molemminpuolista luottamusta,” Hurskainen kertoo.

Aloitin työt Arcusysilla viime syksynä, mutta tuntuu kuin olisin ollut osa porukkaa aina. Joka päivä töihin on mukava tulla ja kollegoilta saa tukea asiassa kuin asiassa. Edelleen jaksan ihmetellä ihmisten auttavaista asennetta ja toisten huomioonottamista,” kertoo puolestaan Arcusysin Marketing Manager Nea Kolmonen.

Arcusysin kasvu on ollut nopeaa ja viime vuonna yritys avasi uudet konttorit Lappeenrantaan ja Bostoniin. Arcusysin henkilöstöjohtaja Maria Vihtkarin mukaan organisaation kasvaessa ja toimipisteiden lisääntyessä organisaatiokulttuurin säilyttäminen ja jopa vahvistaminen on entistä haastavampaa.

Arcusysin kasvaessa globaaliksi toimijaksi, yrityskulttuurimme merkitys on vahvistunut entisestään. Siksi olemme panostaneet viime vuosina jopa entistä enemmän yhteisöllisyyteen monin sitä tukevin toimenpitein, kuten avoimen viestinnän, aidon kuuntelemisen ja yhteisen tekemisen keinoin”, Vihtkari kertoo. “Meille on suuri kunnia olla Suomen 4. paras työpaikka. Sijoitus listalla jo neljättä kertaa peräkkäin on osoitus siitä, että pitkäjänteinen kehitystyömme henkilöstön parhaaksi tuottaa tulosta”, Vihtkari iloitsee.

Henkilöstön hyvinvointi heijastuu kokonaisvaltaisesti yrityksen menestykseen. Viime vuonna Arcusys sijoittui Deloitten Technology Fast 50 Finland listalle, valittiin Pohjois-Karjalan vahvimmaksi yritykseksi, sekä saavutti AAA luottoluokitukset ja nousi TiVi 250 listalle. Lisäksi Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen valittiin Joensuun seudun Nuoreksi Johtajaksi 2015. Näet Suomen parhaat työpaikat 2016 -listauksen kokonaisuudessaan täältä.

Kiitämme kaikkia Arcusyslaisia Suomen 4. parhaan työpaikan luomisesta!

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jussi Hurskainen
p. 0500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari
p. 044 525 0932
maria.vihtkari@arcusys.fi

*Tutkimus pohjautuu Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä. 

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut Liferay kehittäjäyritys. Valamis -oppimisympäristö tarjoaa organisaatioille ratkaisun oppimisen digitalisaation mukana tuomien haasteiden muuntamiseksi organisaation kilpailueduksi. Yrityksen asiakkaat koostuvat suurista yksityisen ja julkisen puolen organisaatioista. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Lisätietoja osoitteessa www.arcusys.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs