Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Anssi Nieminen nimitetty Opteamin Keski- ja Itä-Suomen aluejohtajaksi

Opteam

Anssi Nieminen nimitetty Opteamin Keski- ja Itä-Suomen aluejohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2014 klo 07:00
Julkaisija: Opteam

Henkilöstöpalveluyritys Opteamin uusi Keski- ja Itä-Suomen aluejohtaja Anssi Nieminen aloittaa tehtävässään perjantaina 2.5. Opteamin Jyväskylän, Mikkelin, Kuopion ja Joensuun toimipisteiden aluejohtaja suhtautuu innostuneesti uuteen tehtäväänsä ja haluaa olla mukana Opteamin ja koko henkilöstöpalvelualan kasvussa.

– Haluan tehtävässäni edistää hyvää työelämää ja auttaa yrityksiä vahvistamaan henkilökuntansa kilpailukykyä. Pitkään jatkunut taloudellinen taantuma on näkynyt monissa yrityksissä mittavina henkilöstöpuolen leikkauksina ja asettanut omat haasteensa johtamiselle. Uskon, että nyt taantuman vähitellen väistyessä, pystymme yhdessä yritysten ja yrittäjien kanssa luomaan edellytykset uudelle kasvulle ja kehittymiselle. Keski- ja Itä-Suomessa asuu ammattitaitoisia ja työntekoon motivoituneita ihmisiä, ja alueen työllisyysnäkymissä on havaittavissa selkeästi merkkejä paremmasta, Nieminen toteaa ja viittaa Metsä Groupin tuoreeseen päätökseen Äänekosken tehtaasta.

Opteamin toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmasen mukaan Nieminen tuo Opteamiin vahvaa paikallistuntemusta alueen yrityksistä sekä vankkaa kokemusta henkilöstön johtamisesta.

Anssi Nieminen (KTM) siirtyy Opteamille tilitoimistoketju Pretax Accountor Itä-Suomen aluejohtajan tehtävästä. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa ohjelmistoalalla markkinointijohtajana ja henkilöstöpalvelualalla kenttä- ja myyntijohtajana.

Opteamin Keski- ja Itä-Suomen toimistot työllistävät vuosittain noin 450 ihmistä ja yhteenlaskettu liikevaihto on noin 4,5 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Opteam, p. 0400 511 786,
minna.vanhala-harmanen@opteam.fi

Anssi Nieminen, johtaja, Opteam, p. 050 439 6060,
anssi.nieminen@opteam.fi

 

Opteam on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimiala-osaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Sodankylään. Suomen lisäksi meillä on vankka jalansija Puolassa, Slovakiassa ja Filippiineillä. Opteamin liikevaihto oli 65 milj. € vuonna 2013. www.opteam.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs