Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Ansiokas koulujen ja yritysten yhteistyö palkittiin

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT

Ansiokas koulujen ja yritysten yhteistyö palkittiin

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2014 klo 13:00
Julkaisija: Taloudellinen tiedotustoimisto TAT

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT jakoi Kultaiset kiikarit -tunnustukset Laivakankaan koululle, Itella Posti Oulun Aluemyynnille ja Neste Oil Oyj:lle ansiokkaasta koulujen ja yritysten yhteistyöstä nuorten työelämätaitojen kehittämiseksi. Tunnustukset jaettiin Rohkeasti koulu-yritysyhteistyöhön! -tilaisuudessa Helsingissä 2.12.2014.

Oululainen Laivakankaan koulu ja Itella Posti Oulun Aluemyynti ovat aloittaneet aktiivisen työelämäyhteistyön viime vuosien aikana. Itella Posti Oulu Aluemyynnin kummiyrittäjyys on vauhdittanut Laivakankaan koulun kytköksiä työelämään, ja sen myötä lisännyt työelämätietoutta eri oppiaineisiin. Yhteistyöllä hiotaan myös oppilaiden työelämävalmiuksia.

Neste Oil on tehnyt jo vuosien ajan ansiokasta yhteistyötä koulumaailman kanssa. Yritys on ollut tänä vuonna aktiivisesti mukana esimerkiksi TATin kehittämässä virtuaalisessa TiedeTETissä ja matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opettajille järjestetyissä työelämäiltapäivissä.

Kiikarissa työelämä

-Laivakankaan koulun vahvuus on koulun opettajien rohkea ja innostunut ote luoda yhteyksiä yritysmaailmaan. Se haluaa tarjota oppilailleen kokemuksia työelämästä ja auttaa heitä tulevaisuuden koulutus- ja uravalinnoissa, perustelee palkitsemista TATin nuoriso-ohjelman johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen.

-Itella Posti Oulun Aluemyynnin ja Neste Oilin toiminnassa on havaittu aito kiinnostus kehittää yritysten toimintakulttuureita aktiiviseksi nuorten ja koulumaailman suuntaan. Muuttuvassa maailmassa tämä on arvokas sijoitus tulevaisuutta ajatellen.

****************************

Kultaiset kiikarit -tunnustukset jakaa vuosittain TATin koordinoima Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelma. Sen tavoitteena on edistää koulujen ja yritysten yhteistyötä sekä luoda käytännön keinoja työelämän yhdistämiseksi osaksi koulujen opetusta. Tänä vuonna nuoriso-ohjelmassa ovat olleet mukana kauppa, kemianteollisuus, logistiikka ja metsäteollisuus.

Lisätietoja:

TAT, johtaja, Liisa Tenhunen-Ruotsalainen, p. 040 545 2198, liisa.tenhunen-ruotsalainen@tat.fi

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT rakentaa Suomea, jonka yrityksillä on osaavat työntekijät ja rohkeutta menestyä. TATiin kuuluvat myös Finnfacts ja T-Media.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs