Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Anne Berner huippusparraajaksi Going for Growth -naisyrittäjäohjelmaan

Oulun ammattikorkeakoulu

Anne Berner huippusparraajaksi Going for Growth -naisyrittäjäohjelmaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2014 klo 08:34
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) iForum-hankkeessa on käynnistynyt pilottina Going for Growth -kasvuohjelma. Se on suunnattu naisyrittäjille, jotka tähtäävät yrityksensä liiketoiminnan kasvattamiseen ja kansainvälistämiseen. Ohjelman huippusparraajana toimii vapaaehtoisperiaatteella Oy Vallila Interior Ab:n hallituksen puheenjohtaja Anne Berner.

Ohjelmaan on valittu mukaan kahdeksan pohjoissuomalaista naisyrittäjää, jotka kokoontuvat kerran kuukaudessa kehittämään yritystensä toimintaa vertaistuen voimin. Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Anne Bernerin kanssa on torstaina 13.2.2014. Jatkossa ryhmä ja Anne Berner tapaavat toisiaan puolen vuoden ajan siten, että viimeinen ryhmätapaaminen on kesä–heinäkuussa. Tämän lisäksi ryhmä osallistuu maaliskuussa järjestettävään kansalliseen Going for Growth -foorumiin sekä syksyllä järjestettävään verkostoitumistapahtumaan Irlannissa.

Going for Growth on irlantilaisen Fitzsimons Consulting -yrityksen Senior Strategy and Management Consultant Paula Fitzsimonsin luoma ohjelma, joka edistää naisyrittäjyyttä vertaistuen avulla. Irlannissa ohjelma on auttanut merkittävästi naisyrittäjiä liiketoiminnan kasvattamisessa ja kansainvälistämisessä. Oamkissa järjestettävä pilotti toteutetaan kiinteässä yhteistyössä Paula Fitzsimonsin kanssa.


Lisätietoa:
projektipäällikkö Terttu Savela, 050 913 3526, terttu.savela@oamk.fi
goingforgrowth.com/gfg-welcomes-finland

Liitetiedostot

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs