Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Anna-Maija Karjalainen ICT-johtajaksi

Valtiovarainministeriö

Anna-Maija Karjalainen ICT-johtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2014 klo 13:36
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto nimitti 28.8.2014 diplomi-insinööri Anna-Maija Karjalaisen valtiovarainministeriön ICT-johtajan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.9.2014–13.3.2016.

ICT-johtaja johtaa valtiovarainministeriön JulkICT-toimintoa. JulkICT-toiminto vastaa julkisen hallinnon tietohallinnon, sähköisen asioinnin ja tietovarantojen käytön yleisestä kehittämisestä sekä valtionhallinnon tietohallinnon ohjauksesta ja yhteisten kehittämishankkeiden yhteensovittamisesta. Se myös edistää valtion ja kuntien välistä tietohallintoyhteistyötä, kehittää yhteisiä toiminnallisia ja teknisiä ratkaisuja ja menetelmiä sekä vastaa julkisen hallinnon tietoturvallisuuden yleisestä kehittämisestä ja valtionhallinnon tietoturvallisuuden ohjauksesta.

ICT-johtaja vastaa toiminnan kehittämisestä ja tuloksellisuudesta sekä säädösvalmistelusta ja periaatteellisesti tärkeistä hankkeista. ICT-johtajan tehtävissä painottuu JulkICT:n toimialaan kuuluvien vaativien ja strategisesti merkittävien hankkeiden johtaminen.

Anna-Maija Karjalainenon toiminut huhtikuusta 2014 lukien valtiovarainministeriön ICT-johtajan tehtävässä. Tätä ennen hän toimi Valtiokonttorin toimialajohtajana ja Valtion IT-palvelukeskuksen johtajana 2009–2014. Karjalaisella on kokemusta erilaisista johtamistehtävistä julkiselta ja yksityiseltä sektorilta yhteensä yli 20 vuoden ajalta.

Lisätietoja: lainsäädäntöneuvos Salla Kalsi, puh. 02955 30422

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs