Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Amazing SabriScan Selling Race - koulutus teknisen myynnin huippuosaajaksi

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Amazing SabriScan Selling Race - koulutus teknisen myynnin huippuosaajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2014 klo 10:21
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen TE-toimisto järjestävät työvoimakoulutuksen Tekninen myyjä – RekryKoulutus, SabriScan Oy. Koulutuksen tavoitteena on valmentaa uusia osaajia teknisen myynnin tehtäviin SabriScan Oy:lle.

SabriScan Oy etsii vahvistusta myyntitiimiinsä rekrykoulutuksen avulla. Yrityksen on tarkoitus on löytää oikeanlaisella asenteella varustettuja, teknisestä myynnistä aidosti innostuvia ja koulutuksen kautta huippumyyjiksi kehittyviä osaajia. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus työllistyä SabriScanin tekniseen myyntiin.

Koulutuksessa perehdytään myyntitoimintojen kehittämiseen, käytännön myyntitekniikoihin, ratkaisukeskeiseen myyntiprosessin hallintaan, uusasiakashankintaan sekä tuotannollis-teknisiin perusteisiin. Koulutus sisältää työssäoppimista sekä myös myyntityöhön perehtymistä kentällä yrityksen asiantuntijoiden kanssa. Kouluttajina toimivat Hämeen ammattikorkeakoulun kokeneet myyntiasiantuntijat, ja myynnin sekä teknis-tuotannollisen näkökulman tuovat yrityksen ammattilaiset.

Koulutukseen hakevilla tulee olla tekninen tai kaupallinen koulutus (esim. AMK) tai kokemustausta. SabriScan Oy etsii kasvavaan myyntitiimiinsä hyviä tyyppejä, joilla on oikeanlainen asenne tekniseen myyntityöhön ja aitoa innostusta etsiä asiakkaalle oikeanlaisia ratkaisuja. Koulutukseen hakevilla tulee olla tekninen tai kaupallinen tausta. – Esimerkiksi vastavalmistunut ammattikorkeakoulutaustainen insinööri tai tradenomi olisi meidän näkökulmastamme erittäin hyvä hakija, kertoo SabriScanin toimitusjohtaja Jari Kokkonen.

Koulutus alkaa 12.1.2015 ja kestää seitsemän kuukautta. Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston rahoittama työvoimakoulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Hakuaika koulutukseen päättyy 28.11. Haku tapahtuu TE-palvelujen kautta osoitteessa www.te-palvelut.fi (Haussa oleva työvoimakoulutus).

Koulutuksen esittelyvideo: http://youtu.be/PQYWG8OrT7M                        

Lisätiedot: www.hamk.fi/taydennyskoulutus

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs