Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » 20-vuotias Jorvas High-tech Center kokoaa jo 85 yritystä saman katon alle

Ericsson

20-vuotias Jorvas High-tech Center kokoaa jo 85 yritystä saman katon alle

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2013 klo 10:49
Julkaisija: Ericsson

Kirkkonummen suurin yrityskeskittymä Jorvas High-tech Center kasvaa vauhdikkaasti. Tänä syksynä 20 vuotta täyttävä yrityskeskus isännöi nyt noin 85 eri yrityksen toimintaa. Myös vastikään valmistunut uusi moottoritie Länsiväylän Helsinki-Kirkkonummi-osuudella on selvästi nostanut yritysten kiinnostusta tiloja kohtaan, sillä kulkuyhteydet Helsinkiin ovat nopeat.

Suomen Ericssonin kanssa samassa kiinteistössä Jorvaksessa toimiva Jorvas High-tech Center kokoaa saman katon alle lukuisan joukon eri alojen pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Toiminta on monialaista.

”Talossa toimii niin teknologiayrityksiä, kirjanpitäjiä, lääkealan yrityksiä kuin kauneudenhoitoalan yrittäjiäkin. Teknologia-alan yrityksiä talon toimijoista on noin kolmasosa”, arvioi yrityskeskuksen palvelupäällikkö Christian Ehrnrooth.

Jorvas High-tech Center perustettiin vuonna 1993. Alkuvaiheessa siellä toimi ensin seitsemän yritystä. Viime vuosina suosio on kasvanut vilkkaasti. Viimeisen viiden vuoden aikana yritysten määrä on tuplaantunut, ja talossa toimii nykyään noin 85 eri alan yritystä.

”Uskon kasvun jatkuvan tasaisesti myös tulevaisuudessa. Jorvas High-tech Center auttaa varsinkin pieniä yrittäjiä tarjoamalla samassa paketissa kaikki yrittäjän tarvitsemat palvelut, jolloin yritykset voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Lisäksi monet talon yrityksistä ostavat palveluita toisiltaan”, kertoo Ehrnrooth.

Jorvas High-tech Centerin kautta yrittäjä voi toimitilojen rinnalla valita käyttöönsä muun muassa laajakaistan, siivouspalvelut, kalustuksen ja toimistotarvikkeita. Talosta löytyy myös kaikille yhteinen ravintola, lääkäriasema sekä tauko- ja neuvottelutiloja. Tilat ovat vartioituja ympäri vuorokauden.

Jorvas High-tech Center juhlii 20-vuotista toimintaansa torstaina 14.11.2013.


LISÄTIETOJA:

Christian Ehrnrooth
JHC-palvelupäällikkö
Puh. 010 234 3411
etunimi.sukunimi@coor.com

Jorvas High-tech Center (JHC) on kaikkien alojen yrityksille soveltuva yrityskeskus teknologiaympäristössä Kirkkonummella. Suomen Ericssonin kanssa samassa kiinteistössä Jorvaksessa sijaitseva keskus tarjoaa monipuoliset toimitilat yritysten vuokrattavaksi sekä toimistoympäristössä tarvittavat monipuoliset palvelut. JHC perustettiin vuonna 1993 ja se on kasvanut jo yli kahdeksankymmenen yrityksen keskittymäksi. www.jhc.fi

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään yli 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 110 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 33,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs