Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Yllätä työkaverisi lounaspyynnöllä 4.-8.11.2013!

Yllätetään yhteiskunta

Yllätä työkaverisi lounaspyynnöllä 4.-8.11.2013!

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2013 klo 06:01
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Yllätä työkaverisi lounaspyynnöllä! on Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanjan marraskuun 2013 teema. Kampanja kehottaa kutsumaan itselleen uutta lounasseuraa työviikon 4.-8.11.2013 aikana – pyytämään lounaalle työkaveri, jonka kanssa ei yleensä vietä lounastaukoa, tutustumaan uuteen työkaveriin paremmin vaikkapa joka päivä.

 

Yllätetään yhteiskunta -ryhmän käynnistämä Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanja haastaa koko työyhteisön rikkomaan työpaikan klikkejä, murtamaan muureja, luomaan uudenlaisia kohtaamisia, tekemään toiselle hyviä tekoja. Mm. keväällä toteutetut Kehu työkaveria selän takana ja Minä olen hyvä -teemat saivat upean vastaanoton, työpaikoilla nostettiin hyvää fiilistä ja pidettiin hauskaa oikein urakalla.

 

Valtakunnallisessa Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanjassa on kaksi teemaa syksyllä ja kaksi keväällä. Teemoista ja koko kampanjasta saat tietoa Facebookissa ja Twitterissä. Siellä voi seurata muiden tarinoita Kulkuväline -kampanjasta ja kertoa oman lyhyen tarinansa siitä, miten toteutti tai koki kuukauden teeman. Jokainen tarina palkitaan Fazerin tuotepalkinnolla.

 

Kulkuväline mielekkääseen päivään

Facebookissa: facebook.com/YllatetaanYhteiskunta

Twitterissä: twitter.com/yy_verkosto

 

Yllätetään yhteiskunta -toimintaa vetävän Devoi Oy:n toimitusjohtaja Jari

Raitanen antaa mielellään lisätietoja Kulkuväline-kampanjasta ja Yllätetään

yhteiskunnasta:

 

050 995 4440

 

jari.raitanen@devoi.fi

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs