Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » VTT valitsi Sales Energyn myyntiosaamisen kehittäjäkseen

VTT valitsi Sales Energyn myyntiosaamisen kehittäjäkseen

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2011 klo 11:40
Julkaisija: Sales Energy Consulting SEC Oy

Teknologian tutkimuskeskus VTT on valinnut myyntiosaamisen kehittäjäkseen Sales Energy Consulting –valmennustalon. VTT ja Sales Energy vahvistivat yhteistyötään solmimalla yhteistyösopimuksen myyntiosaamisen kehitysohjelmien toteuttamisesta vuosien 2011-2012 aikana. VTT on Pohjois-Euroopan suurin soveltavaa tutkimusta tekevä organisaatio, joka tuottaa teknologia- ja tutkimuspalveluja sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkailleen, yrityksille ja julkiselle sektorille. VTT Sales Competence Development -kehityshankkeen tavoitteena on vahvistaa VTT:n liiketoiminnallista strategiaa asiakkaiden pitkäaikaisena innovaatiokumppanina.

VTT:n palveluksessa on noin 3200 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa. VTT:n teknologiajohtaja Jussi Paakkari kertoo, että VTT on muutamassa vuodessa muuntautunut perinteisestä tutkija- ja teknologiaorganisaatiosta innovaatioita tuottavaksi ja tarjoavaksi palveluorganisaatioksi. Paakkarin mukaan huippuasiantuntijuuden globaali myyminen edellyttää muutakin kuin ylivertaista teknistä erityisosaamista.

”Menestystekijöiksi ovat nousseet asiakasrajapinnassa verkostoituminen, asiakaslähtöisyys, kansainvälisen liiketoiminnan tuntemus, tulevaisuuden visiointi ja toteutus sekä taito paketoida innovaatiot helposti ostettavaksi tuotteeksi tai palveluksi”, sanoo Jussi Paakkari.

Sales Energyn käytännönläheinen valmennusmalli, lähivalmentaminen, soveltuu hyvin VTT:n strategian mukaisen myyntiosaamisen kehittämiseen. Lähivalmentamisessa organisaation strategiaa tukevat toimintatavat jalkautetaan nopeasti arjen tekemiseksi. VTT on saanut hyviä kokemuksia Sales Energyn valmennuksesta kertoo VTT:n HRD-asiantuntija Paula Kalliokoski.

Lisätietoja:

Ara Hopia, toimitusjohtaja Sales Energy: ara.hopia@salesenergy.fi 050 404 7845

Anu Rujala, seniorikonsultti Sales Energy: anu.rujala@salesenergy.fi 040 574 9132

Sales Energy tarjoaa konsultointia ja valmennusta johtamisen, myynnin ja asiakaspalvelun tehostamiseen. Sales Energy Group koostuu viestinnän, konsultoinnin ja rekrytoinnin ammattilaisista. Ryhmässä työskentelee 30 alansa ammattilaista ja liikevaihto vuonna 2010 oli 3,6 miljoonaa euroa. Sales Energyn asiakkaita ovat eri toimialojen johtavat yritykset ja organisaatiot.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs