Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Turvallisempaa moottorikelkkailua ajantasaisilla reittitiedoilla

Karttakeskus

Turvallisempaa moottorikelkkailua ajantasaisilla reittitiedoilla

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2015 klo 11:02
Julkaisija: Karttakeskus

Karttakeskuksen Moottorikelkka GT -kartat ovat päivittyneet Länsi-, Itä- ja Pohjois-Suomen osalta tammikuussa 2015. Kartat tulostetaan vedenkestävälle muoville, joten ne kestävät kovaakin käyttöä lumessa ja pakkasessa.

 

”Ajantasaiset kartat ovat maastossa liikuttaessa tärkeä turvallisuutta lisäävä tekijä. Moottorikelkka GT –kartat sopivat hyvin aktiivisellekin moottorikelkkailijalle, sillä ne kestävät kovaakin käyttöä ja ovat näin käytettävissä aina tarvittaessa”, kommentoi Moottorikelkka GT –sarjasta vastaava tuotepäällikkö Aino Wuolijoki.

 

Päivitettyjä Moottorikelkka GT -karttoja voi tilata Karttakeskuksen verkkokaupasta osoitteesta www.karttakauppa.fi sekä ostaa muutamilta jälleenmyyjiltä Pohjois-Suomessa.

 

Moottorikelkka GT -karttasarja

 

Moottorikelkka GT -karttasarja kattaa koko Suomen kahdeksalla lehdellä, jotka perustuvat GT Tiekarttojen lehtijakoon ja tietosisältöön. Oulun ete­läpuolisen Suomen mittakaava on 1:250 000, ja Pohjois-Suomen mittakaava on 1:400 000. Kartoille on merkitty moottorikelkkareittien ja -urien li­säksi tiestö, tienumerot ja välimatkat, korkeuskäyrät (50 metrin käyrävälillä), suot, vesistöt, paljakat sekä runsaasti matkailutietoa. Kartoille on mer­kitty myös huoltoasemat ja polttonesteen myyntipaikat. Kattava nimistö sisältää runsaasti myös maastonimiä.

 

Moottorikelkkareitistö on luokiteltu reitteihin ja uriin. Reitit ovat virallisia kelkkareittejä, kun taas urat ovat kerhojen, kuntien tai muiden alueellisten toimijoiden luomia ja ylläpitämiä. Karttakeskuksen reittitiedot ovat peräisin useasta eri lähteestä ja ne on päivitetty joulukuussa 2014 Länsi-, Itä- ja Pohjois-Suomen osalta.

 

Urien linjaukset voivat muuttua usein, eikä Karttakeskus vastaa tietojen oikeellisuudesta. Reitit ja urat on tarkoitettu vain moottorikelkkailuun. Useimpien kelkkaurien käyttö on luvanvaraista ja edellyttää käyttömaksun tai jäsenmaksun maksamista paikalliselle uran yl­läpitäjälle.

 

Moottorikelkkareitit on mahdollista lisätä optiona mukaan myös Karttakeskuksen ParasKartta-palvelusta tilat­tavissa oleville GT-karttatulosteille. ParasKartta-palvelus­ta tilattavien vettä ja pakkasta kestävien Kestokarttojen koon ja aluerajauksen voi valita itse vapaasti.

 

Lisätietoa moottorikelkkakartoista sekä karttojen lehtija­ko: http://www.karttakauppa.fi/kelkkailukartat .

 

Moottorikelkka GT

• Suositushinta:

Pohjois-Suomen GT-kartat 39,90 €

Muut GT-kartat 49,90 €

• Mittakaava Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomi 1:250 000 ja Pohjois-Suomi 1:400 000

• Koko:

Pohjois-Suomen GT-kartat 99 cm x 70cm

muut GT-kartat 121 cm x 85 cm

• Kestokarttatuloste

• Myynti: www.karttakauppa.fi

Lisätietoa tuotteesta:

Aino Wuolijoki, tuotepäällikkö, Karttakeskus Oy, puh. 050 564 7684, aino.wuolijoki@karttakeskus.fi

www.karttakauppa.fi

Liitetiedostot

Karttakeskus Oy

Karttakeskus Oy on Affecto Oyj:n kokonaan omistama, Suomen suurin ainoastaan paikkatietoratkaisuihin keskittyvä tietotekniikkatoimittaja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 12,2 miljoonaa euroa, ja sillä on henkilöstöä noin 100. Karttakeskus tarjoaa digitaalisten navigointi- ja karttapalvelujen lisäksi asiakkailleen paikkatietokonsultointia, IT-ratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Karttakeskus on Suomen suurin karttojen kustantaja ja jakelija.

Lisätietoja: www.karttakeskus.fi, www.karttakauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs