Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Tietoturvayhtiö Trusteq sai ennätyskaupan – taustalla määrätietoinen tuotteistus

Trusteq

Tietoturvayhtiö Trusteq sai ennätyskaupan – taustalla määrätietoinen tuotteistus

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2014 klo 13:00
Julkaisija: Trusteq

Suomalainen tietoturvayhtiö Trusteq on solminut tähän asti merkittävimmän tuki- ja kehityspalvelusopimuksen työeläkevakuutusten tietojärjestelmiä ylläpitävän Arek Oy:n kanssa. Vuositasolla noin 700 000 euron arvoinen sopimus sisältää myös konsultointia ja tietojärjestelmien ylläpitoa. Kokonaisuutena sopimusaika on kolme vuotta, jonka jälkeen sopimusta voidaan jatkaa kahdella vuodella.

Trusteqin toimitusjohtaja Pekka Inkinen korostaa Trusteqin ja Arekin monivuotista kumppanuutta, jonka jatkoa tämä sopimus on. Yhteistyössä siirrytään nyt syvemmälle tasolle.

Kehitysjohtaja Jukka Lauhian mukaan sopimuksen taustalla on pitkään jatkunut määrätietoinen panostus Trusteq Garant -tuki- ja kehityspalvelukonseptin toteuttamiseen.

“Olemme panostaneet paljon osaamisen kehittämiseen, palveluiden paketointiin ja organisaation kehittämiseen, jotta voisimme vastata uskottavammin isoihin tarjouspyyntöihin. Tämä on erinomainen esimerkki siitä, että strategiamme toimii”, sanoo Lauhia.

Arek-kaupan jälkeen Trusteqin jatkuvien palveluiden osuus on noin 40 prosenttia liikevaihdosta, joka on yhtiön strateginen tavoite vuoden 2015 loppuun mennessä.

Arekin teknologiajohtajan Satu Koskisen mukaan Arek halusi keskittää asiakkailleen erittäin tärkeän  eKVH-käyttövaltuushallinnan ylläpidon yhdelle kokonaisvastuulliselle toimittajalle. Tiukka ja läpinäkyvä  palvelusopimus turvaa käytettävyyden ja  mahdollistaa myös kustannusten helpon seurannan.

“Trusteq osoitti heti ymmärtävänsä mitä sopimuksella haemme eli laadukasta palvelua luotettavalta ja osaavalta kokonaisvastuulliselta toimittajalta”, sanoo Koskinen.

 

Lisätietoja: Pekka Inkinen, toimitusjohtaja, Trusteq, puh. 040 778 4261

 

Trusteq on suomalainen konsultointi- ja sovelluspalveluja tarjoava yritys, joka auttaa asiakkaitaan nostamaan internetpalveluidensa automaation ja käytettävyyden uudelle tasolle yhden salasanan avulla.

Trusteqin avulla yritykset säästävät salasalojen hallintaan kuluvaa aikaa, pystyvät parantamaan myyntiä ja tietoturvaansa. Trusteqin identiteetinhallinnan ja pääsynhallinnan tuotteiden ja palveluiden avulla yritykset pystyvät parantamaan käyttäjäkokemusta sekä työtyytyväisyyttä, salasanaviidakkoa karsimalla.

www.trusteq.com

http://www.trusteq.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs