Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Tiedotustilaisuus 22.10. Kajaanissa

Reserviläisliitto tiedottaa

Tiedotustilaisuus 22.10. Kajaanissa

Kutsu.
Julkaistu: 17.10.2013 klo 12:47
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto kutsuu tiedotusvälineiden edustajia kuulemaan ajankohtaisia asioita maanpuolustuksesta ja Reserviläisliiton toiminnasta. Tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina 22.10. klo 19.00 Kajaanissa Sokos Hotel Valjuksen tiloissa.

Yhdessä Kainuun Reserviläispiiri ry:n kanssa pidettävässä tilaisuudessa Reserviläisliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Mikko Savola ja toiminnanjohtaja Olli Nyberg kertovat puolustuspolitiikasta ja -budjetista, vapaaehtoisen maanpuolustustustyön ja -koulutuksen haasteista sekä Reserviläisliitosta. Illan keskiössä on reserviläistoiminnan tilanne Kainuussa ja paikalla on paljon luottamushenkilöitä alueen reserviläisyhdistyksistä. Tilaisuuden jälkeen järjestetään Kainuun Reserviläispiiri ry:n sääntömääräinen syyskokous.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lisätietoja antaa Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg 0400 640 755 tai olli.nyberg@reserviläisliitto.fi.

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 350 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Kainuun alueella toimivaan kymmeneen yhdistyksen kuuluu runsaat 900 jäsentä, joista valtaosa on suorittanut varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs