Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Tiedotustilaisuus 18.10. Turussa

Reserviläisliitto tiedottaa

Tiedotustilaisuus 18.10. Turussa

Kutsu.
Julkaistu: 18.10.2011 klo 08:48
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto kutsuu tiedotusvälineiden edustajia kuulemaan ajankohtaisia asioita maanpuolustuksesta ja Reserviläisliitosta. Tiedotustilaisuus järjestetään tänään tiistaina 18.10. klo 17.30 Heikkilän Kasarmin auditoriossa osoitteessa Rykmentintie 15.
 
Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg ja liiton ensimmäinen varapuheenjohtaja Osmo Suominen kertovat kahvittelun lomassa lyhyesti Reserviläisliiton ajankohtaisista asioista sekä liiton näkemyksistä liittyen puolustusbudjetin leikkauksiin sekä Ottawan jalkaväkimiinat kieltävään sopimukseen. Tilaisuuden yhteydessä on myös mahdollisuus haastatella Varsinais-Suomessa toimivien reserviläisyhdistysten luottamushenkilöitä, joille tarkoitettu liiton ns. piiri-info alkaa tiedotustilaisuuden jälkeen.

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista yhdistystä. Näistä 24 toimii Varsinais-Suomessa. Maakunnan yhdistyksiin kuuluu runsaat 2.400 henkilöjäsentä. Heistä noin 60 prosenttia on reservinaliupseereita, 26 prosenttia miehistöä ja neljä prosenttia upseereita. Kymmenesosa jäsenistä ei ole suorittanut varusmiespalvelusta tai naisten vapaaehtoista asepalvelusta.

Lisätietoja:
Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg 0400 640 755 tai olli.nyberg@reserviläisliitto.fi

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 350 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä. Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä. MPK järjestää vuositasolla noin 1.500 koulutustapahtumaa, joihin osallistuu yli 30.000 suomalaista. Koulutuksen painopiste on reserviläisten sotilaallisessa koulutuksessa. Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kuljetusyrittäjä Markku Pakkanen Kouvolasta. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs