Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Tervetuloa Pikin huone –pelien julkistustilaisuuteen Itätuulen päiväkotiin 27.8. klo 14.30

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Tervetuloa Pikin huone –pelien julkistustilaisuuteen Itätuulen päiväkotiin 27.8. klo 14.30

Kutsu.
Julkaistu: 24.08.2015 klo 10:01
Julkaisija: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

 

Pikin huone on tamperelaisin voimin toteutettu, alle kouluikäisille suunnattu peli, jossa lapset oppivat turvallisia toimintatapoja hauskalla ja houkuttelevalla tavalla. Pikin huoneen ensimmäiset kolme peliä julkaistiin Pikku Kakkosen verkkosivuilla helmikuussa, ja uudet viisi turvallisuusaiheista peliä julkaistaan tällä viikolla. Kaikkia pelejä on testattu tamperelaisen Itätuulen päiväkodin lapsilla ja kehitetty lapsilta saadun palautteen perusteella. Jo julkaistut pelit ovat saaneet hyvää palautetta ja keränneet mukavasti kävijöitä.

 

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on toteuttanut Pikin huoneen pelit yhteistyössä Yle Pikku Kakkosen ja Tampereella toimivan opiskelijoiden innovaatioyhteisön Demolan kanssa. Uusien pelien suunnitteluun ovat osallistuneet myös Palosuojelurahasto, Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ja Liikenneturva. Turvallisuuskäyttäytymiseen liittyvät asenteet muotoutuvat hyvin varhain, jopa ennen kouluikää. 3-6-vuotiaille suunnattua aineistoa turvallisuusasioista ei ole paljon tarjolla. Tukes toivoo Pikin huoneen pelien vaikuttavan myönteisesti lasten turvallisuusasenteisiin ja vähentävän lasten tapaturmien ja onnettomuuksien määrää.

 

Tervetuloa Pikin huoneen uusien turvallisuusaiheisten pelien julkistustilausuuteen Itätuulen päiväkotiin, Mäentakusenkatu 29, 33580 Tampere, torstaina 27.8. klo 14.30.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Nilla Hietamäki, tiedottaja, Tukes, p. 050-5700209, nilla.hietamaki@tukes.fi

Annukka Kronqvist, johtaja, Itätuulen päiväkoti, p. 040-5188708, annukka.kronqvist@tampere.fi

 

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) valvoo ja edistää teknistä  turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta sekä kuluttaja- ja kemikaaliturvallisuutta Suomessa. Tavoitteenamme on turvallinen, luotettava ja ekologisesti kestävä yhteiskunta.

Valvomme toimialojemme tuotteita, palveluita ja tuotantojärjestelmiä ja toimeenpanemme niihin liittyvää lainsäädäntöä.  Toimintamme tarkoituksena on suojella ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä turvallisuusriskeiltä.

Seuraa Tukesia somessa:

Twitter: @tukesinfo

Facebook: turvallisuusjakemikaalivirasto

LinkedIn: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto

Instragram: @tukesinfo

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs