Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Terhi Hakola nousi varapuheenjohtajaksi

Reserviläisliitto tiedottaa

Terhi Hakola nousi varapuheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2014 klo 19:30
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton varapuheenjohtajiksi on valittu toiminnanjohtaja Osmo Suominen Piikkiöstä (1.), uutena myyntipäällikkö Terhi Hakola (2.) Tampereelta ja kontrolleri Rauno Hauta-aho Kokkolasta (3.). Valinnat äänestämällä tehnyt Reserviläisliiton hallitus kokoontui tänään Vantaalla liiton puheenjohtajan, kansanedustaja Mikko Savolan johdolla.

Vuodesta 2012 Reserviläisliiton hallituksessa toiminut, 31-vuotias Terhi Hakola on Tampereen Seudun Reserviläisnaiset ry:n jäsen. Hakolan vastuulle tulee nyt Reserviläisliiton naisjäsenille tarkoitetun toiminnan suunnittelu ja osin järjestäminen. Reserviläisliitolla 36.540 jäsenestä 1.909 on naisia. Enemmistö heistä ei ole suorittanut naisten vapaaehtoista asepalvelusta.

Varapuheenjohtaja Terhi Hakolaa on mahdollisuus haastatella puhelimitse, 050 3508 020.

Reserviläisliiton hallitus muodosti keskuudestaan myös valiokunnan, joka vastaa liiton toiminnan ja talouden suunnittelusta sekä pitkälti myös juoksevien asioiden hoidosta. Valiokuntaan valittiin Juha Arvonen Akaasta, Jaakko Liinamaa Jurvasta, Ismo Nöjd Järvenpäästä ja Juha Parkkonen Espoosta sekä varalle Jari Hynninen Karttulasta, Raimo Mikkonen Mikkelistä ja Jouko Hyppönen Konnevedeltä. Reserviläisliiton valiokunnan työskentelyä johtaa liiton puheenjohtaja ja siihen kuuluvat myös liiton varapuheenjohtajat.

Liitteenä oleva kuva on median vapaasti käytettävissä ja siinä ovat vasemmalta 2. varapuheenjohtaja Terhi Hakola, puheenjohtaja Mikko Savola, 3. varapuheenjohtaja Rauno Hauta-Aho ja 1. varapuheenjohtaja Osmo Suominen. Kuvan käytön yhteydessä on mainittava kuvalähteeksi Reserviläisliitto.

Liitetiedostot

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 350 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on yli 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs