Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Taloyhtiö 2016 –tapahtumassa hyvää keskustelua ja tuhtia ajankohtaistietoa

PPO-Elektroniikka Oy

Taloyhtiö 2016 –tapahtumassa hyvää keskustelua ja tuhtia ajankohtaistietoa

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2016 klo 17:00
Julkaisija: PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikka oli mukana näytteilleasettajana Taloyhtiö 2016 -tapahtumassa. Kiitämme infossamme käyneitä hyvistä keskusteluista ja kaikesta siitä ajankohtaistiedosta, miten taloyhtiöissä koetaan turvallisuus ja vahinkojen ennaltaehkäisy. Haluamme kehittää jatkuvasti taloyhtiöihin soveltuvia ratkaisujamme ja paras kannustin siihen on taloyhtiöistä saatu palaute ja ehdotukset. Kiitämme myös järjestäjiä onnistuneesta tilaisuudesta, hyvistä etukäteisjärjestelyistä ja tiedotuksesta.  

Vuosittainen tapahtuma kokosi yhteen lähes 1 500 taloyhtiöiden hallituksen jäsentä, puheenjohtajaa ja isännöitsijää. Paikalla oli myös teknisiä asiantuntijoita, vuokratalojen johtoa ja asiantuntijoita sekä vuokranantajia. Näytteilleasettajia oli paikalla noin sata. Seminaariesitykset antoivat kattavan tietopaketin kävijöille.

Vahinkojen korjauksesta ennaltaehkäisyyn
PPO-Elektroniikka tarjoaa taloyhtiöihin vahinkoja ennaltaehkäiseviä ratkaisuja kuten vesivuotohälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä sekä valaistusta. Ennaltaehkäisyyn kannattaa panostaa. Vakuutusyhtiöiden korvaukset omaisuusvahingoista ovat yhteensä noin 600 miljoonaa euroa vuositasolla. Summaan lasketaan tulipalot, vesivahingot, ilkivalta ja varkaudet. Huomioitavaa on, että tämä on vain jäävuoren huippu. Kaikki vahingot eivät ole korvattavia ja vakuuttamattomat kohteet ovat tämän ulkopuolella. Todellinen kustannusten määrä on huomattavasti korkeampi. Korvauksista on vähennetty myös ikävähennykset ja omavastuut. Mukaan kustannuksiin pitää laskea vielä vakavan vahingon sattuessa asianosaisen kärsimys, vaiva ja huoli.   

Taloyhtiö 2016 –tapahtumassa kuulimme hyviä esimerkkejä vahinkojen ennaltaehkäisystä. Joissakin taloyhtiöissä oli nimetty aktiivinen vastuuhenkilö ja asiat olivat oikein hyvällä tolalla. Useissa keskusteluissa nousi kuitenkin esille toistuvat ilkivallanteot, roskakatosten väärinkäyttö ja vesivahingot. Usein aikaa ja rahaa käytetään pakon edessä vahinkojen korjaukseen. Ennaltaehkäisyllä säästettäisiin selvää rahaa ja hermoja.  Tässä on meillä Suomessa paljon tehtävää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kuvassa: Kimmo Konttinen ja Tapio Halmela tarjosivat tietoa taloyhtiöiden turvallisuudesta.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Timo Ohtonen, 0400 420 393, timo.ohtonen@ppo-elektroniikka.fi

Liitetiedostot

PPO-Elektroniikka Oy  - 35 vuotta turvatekniikkaa ja valvontaelektroniikkaa
Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa valvontaelektroniikkaa. Rakennamme yksilöllisiä turvateknisiä ratkaisuja. Yrityksellämme on Dun & Bradstreetin (D&B) korkein kansainvälinen luottoluokitus, Bisnoden myöntämä korkein AAA-luottoluokitus sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Olemme myös Finnsecurity ry:n jäsen.
www.ppo-elektroniikka.fiwww.ppo-verkkokauppa.fi

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs