Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Suomi jälkijunassa hissiturvallisuudessa – kutsu lehdistötilaisuuteen 3.12. klo 13

KONE Hissit Oy

Suomi jälkijunassa hissiturvallisuudessa – kutsu lehdistötilaisuuteen 3.12. klo 13

Kutsu.
Julkaistu: 27.11.2012 klo 09:10
Julkaisija: KONE Hissit Oy

Suomessa on tapahtunut vuosien 2011-2012 aikana kaksi vakavaa hissionnettomuutta ja useita läheltä piti -tilanteita pienille lapsille. Tästä huolimatta, ja muun Euroopan yleisestä linjasta poiketen, vanhojen hissien turvallisuuden parantaminen on meillä jätetty yksin hissin omistajien vastuuntunnon varaan. Sekä velvoittavan sääntelyn että teknisten ratkaisujen kannalta järkeviä, kustannustehokkaita ratkaisuja olisi olemassa, mutta ne on tuotava tehokkaasti sekä päättäjien että hissien omistajien tietoisuuteen.

Suomi on KONEen kotimaa ja sen hissiturvallisuus meille erityisen tärkeää. Tämän vuoksi kutsumme teidät maanantaina 3.12. klo 13 lehdistötilaisuuteen ravintola Loisteeseen, Kaivokatu 3, 10 krs. Tilaisuudessa näkökulmia hissiturvallisuuteen Euroopassa ja Suomessa tarjoavat European Lift Associationin hallituksen jäsen ja KONE Skandinavian toimitusjohtaja Juha Mennander sekä KONE Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Mikko Korte.

Lisätietoja ja mahdollisuuksien mukaan ennakkoilmoittautumiset:
Heli Aalto, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, KONE Hissit Oy, heli.aalto@kone.com, puh. 0204 75 4504

KONE yrityksenä

KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja modernisointiin. Eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut yhtiön toimintaa jo sadan vuoden ajan. KONEen tavoitteena on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä. Vuonna 2011 KONEen liikevaihto oli 5,2 miljardia euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 35 000. Yhtiön B-sarjan osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

www.kone.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs