Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Stonesoftille jo neljäs peräkkäinen ’Recommend’-luokitus NSS Labsin tuotetesteistä

Stonesoft

Stonesoftille jo neljäs peräkkäinen ’Recommend’-luokitus NSS Labsin tuotetesteistä

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2013 klo 15:00
Julkaisija: Stonesoft

Stonesoftin laite menestyi erinomaisesti NSS Labsin viimeisimmässä seuraavan sukupolven palomuuritestissä

Maailman johtava riippumaton tietoturvan tutkimusorganisaatio NSS Labs on myöntänyt Stonesoft 3202 -laitteelle ’Recommend’- eli ‘suositeltava’-luokituksen Next Generation Firewall -testissä.  

Nyt saatu ‘Recommend’-luokitus on jo neljäs Stonesoft Security Engine -ratkaisun saama peräkkäinen tunnustus. Stonesoft on ainoa eurooppalainen tietoturvatoimittaja, joka on saavuttanut kyseisen luokituksen NSS:n vuosien 2012 ja 2013 seuraavan sukupolven palomuuri-, tunkeutumisen havainnointi- ja estolaitteiden ja verkkopalomuurilaitteiden ryhmätestissä.

NSS Labsin viimeisimmässä Next Generation-  eli seuraavan sukupolven palomuuritestissä arvioitiin yhdeksän johtavaa palomuurituotetta tehokkuuden, suorituskyvyn, hallinnan ja kokonaiskustannusten osalta. Ensimmäinen Next Generation -palomuuritesti tehtiin vuonna 2012.

NSS:n asiantuntijoiden mukaan Stonesoft Management Center -hallintatyökalu on erittäin vakaa ja intuitiivinen. Lisäksi arvostettiin hallintajärjestelmän laajaa käyttöjärjestelmätukea.

Niin kutsutussa ”false positive ”-testissä, jossa laitteita testattiin puhtaalla liikenteellä, Stonesoft 3202 tunnisti liikenteen sisällön erinomaisesti aiheuttamatta turhia hälytyksiä. NSS Labsin raportin mukaan Stonesoft on yksi harvoista seuraavan sukupolven palomuurilaitteiden toimittajista, jotka normalisoivat tietoliikenteen täysin ennen sen inspektointia. Tämän ansiosta laite pystyy purkamaan liikenteen tarkasti, sekä vähentämään tai jopa täysin välttämään väärät hälytykset ja ennen kaikkea käsittelemään tehokkaasti kaikenlaisia variaatioita yleisesti käytetyistä evaasiotekniikoista.

Kaikki Stonesoftin NSS Labsin ryhmätesteissä ‘suositeltava’-luokituksen saaneet laitteet perustuvat yhtiön Security Engine -tietoturvaratkaisuun, jossa asiakas voi valita haluamansa alustan, kapasiteetin ja tuotekonfiguraation tarpeensa mukaan.

“Olen ylpeä siitä, että olemme saavuttaneet ‘suositeltava’-luokituksen nyt jo neljännen kerran peräkkäin. Tämä osoittaa muuntautumiskykyisen Security Engine -alustamme vahvuuden. Valitusta tuoteroolista riippumatta se tarjoaa asiakkaillemme kattavaa ja tinkimätöntä tietoturvaa. Laitteemme suoriutui erinomaisesti kaikissa NSS Labsin ryhmätestien kategorioissa ja saavutti selkeän johtoaseman muun muassa järjestelmän hallittavuudessa”, sanoo Antti Kuvaja, Stonesoftin tuotehallintajohtaja.

Lisätietoja:
Antti Kuvaja

Tuotehallintajohtaja

Stonesoft Oyj

Puh. +358 9 476 711

Sähköposti: antti.kuvaja (at) stonesoft.com


Stonesoft Oyj
Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä kyberturvallisuusratkaisuja, jotka tehostavat tietoturvan hallintaa ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiön ratkaisut on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille, jotka tarvitsevat dynaamista tietoturvaa nopeasti kehittyviä kyberuhkia vastaan.

Stonesoftin tuotetarjonta perustuu kokonaisvaltaiseen Security Engine -ohjelmistoalustaan, joka tukee Stonesoftin seuraavan sukupolven palomuuri-, tunkeutumisen- ja evaasionesto- sekä SSL VPN-ratkaisuja. Stonesoft Management Center -hallintatyökalu tarjoaa edistyksellistä tilannetietoisuutta sekä kustannussäästöjä. Stonesoft on jo pitkään tutkinut kyberrikoksissa ja kohdennetuissa verkkohyökkäyksissä käytettäviä kehittyneitä evaasiotekniikoita (AET).

Stonesoftin asiakkaina on yli 6 500 keskisuurta ja suurta organisaatiota ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus alhaisten kokonaiskustannusten, joustavan lisensointimallin ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja: www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs