Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Stonesoft menestyi erinomaisesti NSS Labsin verkkopalomuuritestissä

Stonesoft

Stonesoft menestyi erinomaisesti NSS Labsin verkkopalomuuritestissä

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2013 klo 11:00
Julkaisija: Stonesoft

Erinomaiset tulokset tehokkuudessa, suorituskyvyssä, 
hallinnassa sekä käyttökustannuksissa

Maailman johtava riippumaton tietoturvan tutkimusorganisaatio NSS Labs on myöntänyt Stonesoft FW-1301 palomuurille ’suositeltava’ -statuksen viimeisimmässä Network Firewall -ryhmätestissään. Stonesoft FW-1301:n suorituskyky oli erinomainen kaikissa testatuissa kategorioissa.

Tällä hetkellä maailmassa on vain kaksi tietoturvatoimittajaa, jotka ovat saavuttaneet ’suositeltava’ -statuksen sekä NSS:n seuraavan sukupolven palomuuri-, tunkeutumisen havainnointi- ja esto-, että verkkopalomuurilaitteiden ryhmätestissä. Stonesoft on toinen näistä.

“Palomuurina Stonesoft FW.1301 5.3.2 tarjoaa erinomaisen suojan ja soveltuu useiden gigabittien yritysjärjestelmiin”, toteaa NSS Labs viimeisimmässä ryhmätestiraportissaan.

Stonesoft FW-1301 suoritti NSS Labsin rasitustestin ja pysyi toimintakykyisenä koko testauksen ajan. NSS Labs totesi, että Stonesoft FW-1301 on luotettava ja vakaa palomuuri. Perusteellisessa testausprosessissa tuote suoriutui sataprosenttisesti vakaudessa ja luotettavuudessa sekä sai erinomaiset tulokset tehokkuudessa. Kaikki Stonesoftin NSS Labsin ryhmätesteissä testatut tietoturvalaitteet perustuvat yhtiön Security Engine -tietoturvaratkaisuun, jossa asiakas voi valita haluamansa alustan, kapasiteetin ja tuotekonfiguraation tarpeensa mukaan.

“Stonesoft Security Engine -ratkaisu tarjoaa joustavuutta, jonka ansiosta tuote mukautuu organisaation tarpeisiin koko elinkaarensa ajan ilman, että asiakas joutuu vaihtamaan tuotetta tai ostamaan erillisiä lisenssejä”, sanoo Antti Kuvaja, Stonesoft Oyj:n tuotehallintajohtaja.

“Kyberturvallisuudessa on tärkeää, että tuotteen arkkitehtuurin perusasiat ovat kunnossa. Olemme ylpeitä FW-1301:n erinomaisesta menestyksestä NSS Labsin testeissä. Erinomainen palomuurisuorituskyky on vankka pohja, jolle rakennamme kehittyneitä seuraavan sukupolven ja kyberturvallisuuden ratkaisuja”, Kuvaja lisää. ”Riippumattomat testitulokset tarjoavat IT-alan ammattilaisille ja asiakkaillemme arvokasta informaatiota markkinoiden parhaimmista ratkaisuista. Stonesoftin vankka menestys näissä testeissä kertoo tuotteidemme laadusta ja niiden tuomasta lisäarvosta asiakkaille.”


Lisätietoja:

Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. +358 9 476 711
Sähköposti: antti.kuvaja (at) stonesoft.com

Linkkejä:
www.stonesoft.com
www.stonesoft.com/en/products/appliances/1301.html

www.twitter.com/stonesoft_us
www.twitter.com/hack_the_lab

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs