Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Stonesoft ja Algerian posti-, tieto- ja viestintäteknologiaministeriö yhteistyöhön kyberrikollisuutta vastaan

Stonesoft

Stonesoft ja Algerian posti-, tieto- ja viestintäteknologiaministeriö yhteistyöhön kyberrikollisuutta vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 14.12.2012 klo 10:00
Julkaisija: Stonesoft

Tietoturvayhtiö Stonesoft ja Algerian posti-, tieto- ja viestintäteknologiaministeriö (Ministry of Post and Information & Communication Technologies, MPTIC) ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta kyberrikollisuudesta sekä tarjota akateemisen tason tietoturvakoulutusta Algeriassa.

Kaksiosainen yhteistyösopimus pitää sisällään yleisen tietoisuuden nostamisen taistelussa kyberrikollisuutta vastaan sekä akateemisen yhteistyön verkon tietoturvan alalla. Stonesoft ja MPTIC järjestävät muun muassa seminaarin korkeatasoiselle algerialaisdelegaatiolle, joka vastaa kyberrikollisuuden vastaisesta taistelusta Algeriassa.

Akateemisen yhteistyön puitteissa Algeriaan perustetaan kolme Stonesoft-Akatemiaa jakamaan parhaita käytäntöjä verkon tietoturvan koulutuksessa. Lisäksi Sidi Adbellahin informaatioteknologian ja viestinnän tutkimuskeskukseen (Research Centre of Information Technology and Communication, CERTIC) perustetaan virtuaalinen luokkahuone, jonka kautta suomalaiset tietoturva-asiantuntijat tarjoavat koulutusta verkon yli. Stonesoft-Akatemian koulutus täydentää Algerian yliopisto-opetusta ja sisältää myös Stonesoftin sertifiointitutkintoja.

– Taistelu kyberrikollisuutta vastaan vaatii ymmärrystä, osaamista ja jatkuvaa kehittymistä, jotta pysytään ajan tasalla nopeasti muuttuvista teknologioista ja uhista. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota Algerian posti-, tieto- ja viestintäteknologiaministeriölle viimeisimmän osaamisemme ja asiantuntemuksemme tällä alueella, sanoo Ilkka Hiidenheimo, Stonesoft Oyj:n toimitusjohtaja.

– Vaikka kyberhyökkäysten määrä ja niiden vaikutukset ovat toistaiseksi olleet melko minimaalisia Algeriassa, meidän täytyy olla valmistautuneita ja varmistaa, että verkkomme ovat hyvin suojatut. Tietoisuus on ensisijaisen tärkeää, mutta se on vasta ensimmäinen askel. Taistelu kyberrikollisuutta vastaan edellyttää kansainvälistä yhteistyötä. On hienoa, että voimme tehdä yhteistyötä Stonesoftin kanssa, jolla on ainutlaatuista osaamista ja innovatiivisuutta sekä pitkä ja kunnioitettava kokemus verkon tietoturvan vaativalla alueella, sanoi Algerian posti-, tieto- ja viestintäteknologiaministeri Moussa Benhamadi.

 

Lisätietoja:


Ilkka Hiidenheimo
Toimitusjohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. +358 9 476 711
Sähköposti: ilkka.hiidenheimo@stonesoft.com  

Kim Fagernäs
Myyntijohtaja
APAC ja Kehittyvät Markkinat
Stonesoft Oyj
Puh. +358 9 476 711
Sähköposti: kim.fagernas@stonesoft.com

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.


Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs