Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » StaffPoint ostaa CH Solutions Oy:n ja laajentaa toimintaansa järjestyksenvalvontaan sekä turvallisuuspalveluihin

StaffPoint ostaa CH Solutions Oy:n ja laajentaa toimintaansa järjestyksenvalvontaan sekä turvallisuuspalveluihin

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2014 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

TIEDOTE                                                                                                             1.4.2014

  

StaffPoint ostaa CH Solutions Oy:n ja laajentaa toimintaansa järjestyksenvalvontaan sekä turvallisuuspalveluihin

 

Suomen suurimpiin henkilöstöpalvelualan yrityksiin kuuluva StaffPoint-konserni ostaa järjestyksenvalvonta- ja turvallisuusalalla toimivan CH Solutionsin koko osakekannan.  Yrityskauppa on osa StaffPointin strategiaa, jonka tavoitteena on kasvu ja palvelutarjonnan monipuolistaminen.

CH Solutions jatkaa toimintaansa osana StaffPoint-konsernia. StaffPoint ja CH Solutions ovat jo aiemmin kehittäneet yhdessä kaupan alalle räätälöidyn Market Safety -konseptin, missä annetaan myyjille valmiudet toimia paremmin erilaisissa poikkeustilanteissa. Näitä voivat olla asiakkaan sairauskohtaus, tulipalo tai esimerkiksi näpistystilanne työpaikalla.

– Loimme Market Safety -konseptin kaupan alalla toimivien asiakasyritystemme tarpeisiin. Market Safety -konseptin mukaisesti koulutetut asiakaspalvelutyöntekijämme osaavat toimia oikein uhkaavissa tilanteissa ja heille on kehitetty tätä varten myös välineistöä, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen kertoo. 

– Olemme jo pitkään toimineet yhdessä myymäläturvallisuuden parantamiseksi, joten yhteistyön tiivistäminen yrityskaupan myötä on luonnollinen jatkumo. StaffPointin vahvan organisaation tuella pystymme jatkossa keskittymään olennaiseen eli turvallisuusalan palvelujen ja ratkaisujen kehittämiseen, CH Solutionsin hallituksen puheenjohtaja Casper Högström toteaa.

CH Solutionsin toiminta rakentuu turvallisuuskonsultoinnista, järjestyksenvalvontapalveluista ja koulutuksista. Suunnitellun fuusion myötä CH Solutions henkilöstöineen tulee sulautumaan StaffPoint Oy:öön. CH Solutions työllistää reilut 60 työntekijää. 

– StaffPointin monipuolisen osaamisen ansiosta pystymme tästä lähtien tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampia palveluita ja osaamista, Högström toteaa.

StaffPointin palvelutarjontaan kauppa tuo uusia merkittäviä tuotteita, kuten tapahtumien järjestyksenvalvonnan, turvallisuusalan koulutuksen sekä turvallisuussuunnittelun.

 – Meillä on pitkä kokemus tapahtumien henkilöstöhallinnosta ja nyt CH Solutionsin palvelupaletti täydentää ratkaisevasti tapahtumamarkkinointiosaamistamme. Asiakkaillemme on suuri etu, että pystymme tästä lähtien vastaamaan kokonaisvaltaisesti tapahtumajärjestelyistä. Tapahtumien henkilöstöhallinnon lisäksi voimme huolehtia turvallisuusjärjestelyistä kokonaisuudessaan, avaimet käteen -periaattella, Kiljunen linjaa.

 

Lisätietoja:

Mika Kiljunen, toimitusjohtaja, StaffPoint-konserni, p. 0400 815 597, mika.kiljunen@staffpoint.fi
Casper Högström, hallituksen puheenjohtaja, CH Solutions Oy, p. 040 529 3559, casper@chsolutions.fi

 

 

Taustatietoa yritysjärjestelyn osapuolista:
StaffPoint-konserni on henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjä. Yrityksessä on kolme liiketoiminta-aluetta: Henkilöstöpalvelut toimivat StaffPoint-nimellä, valmennuspalvelut Spring House -nimellä ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmiä tuotetaan Saima Soft -nimellä. Konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 22 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa. Vuosittain StaffPoint työllistää 15 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. StaffPoint-konsernin omistavat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Suomen Teollisuussijoitus, Etera ja Varma sekä yritysten johto. www.staffpoint.fi

CH Solutions on vuonna 2013 perustettu turvallisuusalalla toimiva osakeyhtiö, jonka päätoimipaikka on Helsinki. Toiminta rakentuu turvallisuuskonsultointipalveluista, järjestyksenvalvonnasta ja  turvakoulutuksista.. www.chsolutions.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs