Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Responda 113 ja BaseN kehittävät yhteistyössä Internet of Everything -ratkaisun

Responda 113

Responda 113 ja BaseN kehittävät yhteistyössä Internet of Everything -ratkaisun

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2014 klo 11:19
Julkaisija: Responda 113

Responda 113 kehittää hälytyskeskusteknologiaansa aloittamalla yhteistyön kansainvälisen IoT palvelualustayrityksen BaseN:in kanssa. Responda 113:n hälytyskeskustekniikkaan integroituva BaseN alusta on vikasietoinen ja reaaliaikainen tiedonkeruu-, analysointi- ja tallennusjärjestelmä. Alustan ominaisuus käsitellä luotettavasti ja skaalautuvasti tietoa antaa Responda 113:lle mahdollisuuden kytkeä mikä tahansa sensori, automaatiojärjestelmä, rannetietokone, murtohälytin tai muu vastaava elementti hälytyskeskukseen jatkokäsittelyä varten.

Responda 113 on teollisen internetin palvelutuottaja. Asiakkaan keskittäessä kaikki 24/7 valvonta- ja hälytyskeskuspalvelunsa, voidaan muodostaa paras reaaliaikainen tilannekuva ja ohjata esimerkiksi avustava yritys korjaustyöhön oikea-aikaisesti tai korjata mahdollinen riskitilanne etätyönä. Responda 113 on riippumaton vartiointi- ja huoltoliikkeistä, joten palveluntuottajat näille osa-alueille valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Responda 113 voi uudella järjestelmällä tarjota hälytysten analysointia ja käsittelyä kaikille toimijoille nopeasti ja luotettavasti toimialasta riippumatta. BaseN alustalla luodaan rajapinnat kone- ja laitevalvontaa varten. Yhteistyössä Responda 113 ja BaseN mullistavat teollisen internetin kone- ja laitevalvonnan prosessit reaaliaikaisella tietoon perustuvalla operoinnilla, tekevät tiedonkulusta ja raportoinnista automaattista sekä antavat merkittävästi aiempaa kehittyneemmät valmiudet reagoida oikein eri tilanteissa.

”BaseN alusta nopeuttaa kykyämme integroida luotettavasti asiakasyrityksen järjestelmät hälytyskeskukseen tiedon reaalikaista jalostamista ja hälytysten käsittelyä varten. Voimme tarjota myös nykyisille BaseN ratkaisua käyttäville yrityksille reaaliaikaista operointia, suorittaa korjaavat toimenpiteet ja tehostaa palveluiden käyttöä”, kertoo Responda 113:n toimitusjohtaja Petri Kokkonen.

”Yhteistyö Responda 113:n kanssa tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen järjestelmätoteutuksen, jossa voidaan hyödyntää järjestelmämme keskeisiä ominaisuuksia; luotettavuutta, nopeutta ja vikasietoisuutta. Olemme innolla mukana kehittämässä Responda 113:lle parempaa tilannekuvaa ja yhteistyötä myös jo olemassa olevien omien asiakkaidemme hyväksi Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla”, kertoo BaseN myyntijohtaja Jukka Paananen.

Lisätietoja

Petri Kokkonen, Responda 113, toimitusjohtaja, petri.kokkonen@responda113.fi, 0500 481 818

Jukka Paananen, BaseN, myyntijohtaja, jukka.paananen@basen.net, 050 387 0793

Responda 113 Oy

Responda 113 tarjoaa 24/7 hälytyskeskus- ja turvaverkkopalveluita markkinoiden edistyksellisimmällä teknologialla. 113 yhdistää kaikki eri valvontapalvelut yhteen paikkaan, yhteen valvomoon. Hälytyskeskuspalveluiden lisäksi palveluihin kuuluu myös mm. tietoturva, kriittinen infra, kiinteistöhuolto, etäkäytettävien laitteiden ja järjestelmien hallinta. Responda 113:lla on vartiointiliikelupa sekä FK:n hyväksyntä toimia hälytyskeskuksena. Toiminta täyttää sekä aikaisemman CEA4036 standardin että uuden SFS-EN 50518 standardoinnin vaatimukset. Responda 113 hälytyskeskustoiminnalle on myönnetty ISO 9001 ja ISO14001 -sertifikaatit. Responda 113:n teknologia perustuu Insta DefSecin tuottamaan Insta Response -järjestelmään, joka tulee käyttöön myös Suomen Hätäkeskuslaitokselle. Lisää palveluistamme osoitteessa www.responda113.fi

BaseN Oy

BaseN tarjoaa luotettavan Software as a Service (SaaS/PaaS) pilviratkaisun, joka kolmentoista vuoden kehitystyön tuloksena on markkinoiden skaalautuvin hajautettu, turvallinen ja vikasietoinen reaaliaikainen valvonnan ja ohjauksen ratkaisu ICT-, M2M- ja IoT-kohteiden hallintaan ja kontrollointiin. BaseN palveluratkaisu kerää datan kohteista, huolehtii datan pitkäaikaisesta tallentamisesta, analysoi datasta olennaisen tiedon sekä esittää sen rikastettuna tiedon tarvitsijoille. Kaikki tämä tapahtuu reaaliaikaisesti. Lisäksi BaseN järjestelmä integroituu lukuisiin kolmannen osapuolen tietojärjestelmiin. BaseN on yksityinen vuonna 2001 perustettu kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori on Suomessa, Helsingissä. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti yli 50 avainasiakasta ja yhteistyökumppania, jotka toimivat yli 80 maassa. BaseN:n hajautettu järjestelmä vastaanottaa nykyään noin 30 miljoonaa mittausta minuutissa ja tukee tiedon lukua lähes 4000 erilaiselta laitteelta. www.basen.net 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs