Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Reserviläisliitolle Facebook-sivut

Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitolle Facebook-sivut

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2011 klo 16:00
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton Facebook-sivut julkaistiin Tampereella järjestetyssä vuosikokouksessa. Sivut sisältävät mm. liiton julkaisemia tiedotteita, kannanottoja ja valokuvia. Liiton facebook-sivut ovat kaikille avoimet ja niillä käytävä keskustelu on vapaata.

Tampereen poliisiammattikorkeakoulun tiloissa järjestetyn vuosikokouksen käsittelyssä olivat päätösasioina liiton viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, joka osoitti 64.285 euroa ylijäämää.

Vuonna 1997 alkanut, yhtäjaksoinen jäsenkasvu jatkui myös vuoden 2010 aikana. Noin prosentin kasvu nosti liiton kokonaisjäsenmäärän 36.540 henkilöön.

Laajin toimintamuoto oli perinteiseen tapaan ammunta. Vuoden 2010 aikana Reserviläisliiton jäsenyhdistykset ja piirit järjestivät 7.536 erilaista ampumakilpailua tai -tilaisuutta, joissa kirjattiin 50.586 osallistumiskertaa.

Myös erilainen kuntoliikunta ja urheilu oli laajaa. Vuoden 2010 aikana Reserviläisliiton piirit ja paikallisyhdistykset järjestivät yhteensä 10.372 erilaista liikunta- ja urheilutapahtumaa, joissa kirjattiin 61.577 osallistumiskertaa. Lisäksi liitto oli mm. mukana järjestämässä vapaaehtoista maanpuolustuskoulutusta sekä tukemassa sotiemme veteraaneja.

Reserviläisliiton vuosikokous myönsi tili- ja vastuuvapaudet asianosaisille. Seuraava sääntömääräinen liittokokous järjestetään 19.-20.11.2011 Oulussa.

Liitetiedostot

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 350 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä. Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä. MPK järjestää vuositasolla noin 1.500 koulutustapahtumaa, joihin osallistuu yli 30.000 suomalaista. Koulutuksen painopiste on reserviläisten sotilaallisessa koulutuksessa. Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Markku Pakkanen Kouvolasta. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs