Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Red Hatin virtualisointialustan uusin versio tarjoaa entistä kattavamman kokonaisratkaisun virtualisointiin

Red Hat

Red Hatin virtualisointialustan uusin versio tarjoaa entistä kattavamman kokonaisratkaisun virtualisointiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2012 klo 09:03
Julkaisija: Red Hat

Red Hat Enterprise Virtualization 3.1 on nyt saatavilla. Virtualisointiratkaisun uutuuksiin lukeutuvat muun muassa entistä parempi skaalautuvuus, laajempi verkkoyhteys- ja tallennusratkaisutuki sekä Red Hat Storage -integrointi.

10. joulukuuta 2012Maailman johtava avoimen koodin ratkaisujen tuottaja Red Hat esitteli tänään uusimman version Red Hat Enterprise Virtualization -ratkaisustaan, joka on heti saatavilla maailmanlaajuisesti.

Red Hat Enterprise Virtualization 3.1 tuo mukanaan merkittäviä uudistuksia, jotka muun muassa parantavat skaalautuvuutta ja käyttäjähallintatyökaluja. Siinä on myös parannettu käyttöliittymä, uudistettu web-pohjainen cross-platform-hallintaportaali ja integroitu raportointiliittymä, uusia verkkoyhteys -ominaisuuksia ja parannettu storage domain -hallinta.

Mukana on myös entistä kattavampi verkkoyhteys-, tallennusratkaisu- sekä työasemavirtualisoinnin tuki. Alusta tukee nyt 160 loogista prosessoria ja 2 teratavun muistimäärää yhtä virtuaalikonetta kohti. Lisäksi KVM Hypervisor -virtualisointikerros tukee nyt uusimpia x86-suorittimia.  

Uusin ohjelmistoversio parantaa yhteensopivuutta muiden Red Hat -tuoteperheen ratkaisujen, kuten Red Hat Storagen ja Red Hat Enterprise Linux -alustojen kanssa. Red Hat Enterprise Virtualization 3.1 on markkinoiden kattavin avoimeen lähdekoodiin perustuvat end-to-end-virtualisointiratkaisu.

Red Hat Enterprise Virtualization on Red Hatin tuoteperheen keskeinen toiminta-alusta, jonka avulla yritykset voivat hyödyntää avoimeen lähdekoodiin perustuvaa kehitysmallia virtualisointi-innovaatioiden moottorina. Virtualisointiratkaisun 3.1-versio on tärkeä edistysaskel, sillä se tarjoaa uusia avainominaisuuksia sekä asiakkaidemme pyytämiä integraatioparannuksia. Uutuusominaisuuksiin lukeutuu muun muassa Red Hat Storage -tuki, joka tuo yrityksille mahdollisuuden hyödyntää virtualisoituja tallennusratkaisuja, toteaa Red Hat Suomen myyntijohtaja Markus Pekkarinen.

Red Hat kertoi tänään myös, että yhtiö jatkaa SAP®-yritysohjelmistojenlisenssiäRed Hat Enterprise Virtualization 3.1 -virtualisointialustalle. Lisenssisopimuksen jatkaminen on merkkipaalu Red Hatin ja ohjelmistotalo SAP:n 15 vuoden yhteistyössä. Lataa SAP-yhteistyöstä kertova tiedote tästä.

Red Hat esitteli tänään myös uuden version Red Hat Cloud Forms 1.1 -hybridipilvialustasta. Aiheesta kertovan tiedotteen voi ladata tästä.

Lue lisää ja lataa kokeiluversio

 

Lisätietoja
Markus Pekkarinen
Myyntijohtaja
Red Hat Finland
+358 40 569 4030
markus.pekkarinen@redhat.com   

 

Liitetiedostot

Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin ratkaisujen tuottaja, joka toimii yli 70 eri toimipisteessä ympärimaailman. Red Hatin korkealaatuinen ja kustannustehokas teknologia kattaa käyttöjärjestelmät, virtualisoinnin,pilvipalvelut, tiedon hallinnan ja tallennus sekä SOA-ratkaisut. Red Hatin tärkeimpiä tuotteita ovat Red HatEnterprise Linux, Red Hat Enterprise Virtualization ja JBoss Enterprise Middleware. Red Hat tarjoaa asiakkailleenmyös tukipalveluita, koulutusta ja konsultointia maailmanlaajuisesti. http://www.europe.redhat.com/finland/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs