Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » PPO-Elektroniikka ja Tampereen DDC-Tekniikka Oy yhteistyöhön: PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmät Hämeeseen ja Pirkanmaalle

PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikka ja Tampereen DDC-Tekniikka Oy yhteistyöhön: PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmät Hämeeseen ja Pirkanmaalle

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2015 klo 09:00
Julkaisija: PPO-Elektroniikka Oy

Tampereen DDC-Tekniikka on jatkossa PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmien toimittaja Pirkanmaan sekä Hämeen seudulla. Yhteistyö tulee kattamaan myös PPO-Elektroniikan monipuoliset tietoliikenne- ja valvontaratkaisut.

PPO-Elektroniikalla ja uudella kumppanilla DDC-Tekniikalla on yhteistä alan pitkä kokemus ja vankka ammattitaito. – Kummankin yrityksen johtoajatuksena on asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu, luotettavuus ja vastuullisuus. Siksi lähdemme mielellämme yhteistyöhön DDC-Tekniikan kanssa, sanoo PPO-Elektroniikan toimitusjohtaja Timo Ohtonen.

Tampereen DDC-Tekniikka Oy on tamperelainen rakennusautomaatiourakoitsija, jolla on pitkä kokemus niin uudis-, saneeraus- kuin lisärakentamiskohteista. Yritys on tehnyt urakoita moniin eri kiinteistötyyppeihin kuten liike-, toimisto- ja asuinrakennuksiin sekä erilaisiin koulutus- ja palvelutaloihin.

PPO-Elektroniikka Oy on turvatekniikan asiantuntija, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja ratkaisuja pääsääntöisesti teollisuudelle ja yrityksille. Tuotteet ja ratkaisut suunnitellaan erityisesti vahinkojen ennaltaehkäisyyn ja turvallisuuden parantamiseen. Leikkaussalin sähkönsyötön valvontajärjestelmä suojaa potilaita, vesivuotohälytysjärjestelmä ehkäisee vesivahinkoja, kameravalvontajärjestelmä ja paikannuslaitteet puolestaan ilkivaltaa, varkauksia ja henkilövahinkoja.

Vesivuotohälyttimien käyttö vähäistä – sata vesivahinkoa päivässä

Vesivuotojen aiheuttamat kustannukset ja niihin liittyvät kosteusvauriot ja sairaudet vähenisivät radikaalisti Suomessa, jos kunnollisia vesivuotohälyttimiä käytettäisiin yleisesti. Ennaltaehkäisyyn ei vielä osata panostaa, taloyhtiöissä pelätään kustannuksia ja vesivuotohälytinten toiminnasta tai jopa olemassaolosta ei vieläkään tiedetä. −Parasta ennaltaehkäisyä olisi, jos vesivuotohälyttimet saataisiin pakollisiksi kuten palovaroittimet jo ovat, mutta siihen menee vielä aikaa, toteaa Ohtonen.

PPO 868 -vesivuotohälytysjärjestelmä valvoo puolestasi

PPO868 -vesivuotohälytysjärjestelmän anturit asennetaan huoneistossa tarvittaviin kohteisiin kuten astianpesukoneen ja tiskipöydän vesipisteen alle. Anturit voidaan asentaa myös pyykinpesukoneen ja lämminvesivaraajan alle tai viemärilinjoihin. Järjestelmällä voidaan yhdistää esimerkiksi kerrostalon asuntojen vesivuotohälyttimet ja palovaroittimet yhteiseen keskusyksikköön ja sitä kautta huoltoyhtiöön tai hälytyskeskukseen. Kun anturin päälle putoaa tippakin vettä, järjestelmä lähettää osoitteellisen tiedon keskusyksikölle ja edelleen tekstiviestinä haluttuun numeroon, esimerkiksi kiinteistön huollolle. Järjestelmä on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä.

 

Lisätietoja yhteistyöstä ja PPO 868 -vesivuotohälyttimestä:

Toimitusjohtaja Timo Ohtonen, PPO-Elektroniikka Oy, puh. 0400 420 393, timo.ohtonen@ppo-elektroniikka.fi

Tekninen asiantuntija Jussi Leinonen, DDC-Tekniikka Oy, puh. 040 7366720, jussi.leinonen@ddc-tekniikka.fi

 

 

 

Liitetiedostot

PPO-Elektroniikka Oy   ̶  Turvaa ja turvallisuutta, missä ikinä oletkin
Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa valvontaelektroniikkaa. Rakennamme yksilöllisiä turvateknisiä ratkaisuja. Pitkä kokemus, osaava henkilökunta ja huipputuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen. www.ppo-elektroniikka.fi

KEVÄÄN TAPAHTUMIA, JOISSA OLEMME MUKANA

        Taloyhtiö 2015 -tapahtuma, Infopiste 17, Helsingin messukeskus, 15.4.2015.
        (Seminaaripuheenvuoro taloyhtiöiden turvallisuudesta klo 14.00, sali 206)

        21th Moscow International Exhibition Protection, Security and Fire Safety, 13.-16.4.2015

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs