Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Porin Lukko ja Wextra aloittivat turvatekniikkayhteistyön

Wextra Oy

Porin Lukko ja Wextra aloittivat turvatekniikkayhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2012 klo 08:00
Julkaisija: Wextra Oy

Porilainen Porin Lukko Oy ja viidellä paikkakunnalla toimiva Wextra Oy ovat sopineet yhteistyöstä turvatekniikka-alalla. Tarkoituksena on tarjota molempien yhtiöiden asiakkaille entistä parempia ja kattavampia turvatekniikka-alan tuotteita ja palveluja Länsi-Suomessa ja koko maassa.

 

Kahden asiantuntijan yhteenliittymä

Porin Lukko on vuodesta 1976 toiminut lukitus-, palo-, henkilö- ja rikosturvallisuusjärjestelmien asiantuntija. Yhtiön liikevaihto on miljoona euroa (2011), ja yrityksessä työskentelee seitsemän henkilöä.

Wextra on Helsingissä vuodesta 1999 toiminut sähköisen viestinnän sekä turva- ja esitystekniikan ammattilainen. Wextralla on toimipisteitä myös Seinäjoella, Jyväskylässä, Tampereella ja Valkeakoskella. Yhtiön liikevaihto on 8,7 milj. euroa (2011), ja työntekijöitä on 36.

”Yhteistyön ansiosta palvelemme asiakkaitamme paremmin mm. videovalvontajärjestelmissä. Wextra on jo usean vuoden ajan toteuttanut laajoja videovalvontajärjestelmiä suuriin liikekeskuksiin, ja niin yhteistyömahdollisuuteen oli helppo tarttua.”

Toimitusjohtaja Jukka Kehusmaa, Porin Lukko Oy

”Olemme toimittaneet videovalvontajärjestelmiä vaativiin teollisuuskohteisiin ja liikekeskuksiin, ja yhteistyön ansiosta tarjoamme kiinteistöihin myös lukitukseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Porin Lukon maineikas historia ja korkea ammattitaito täydentävät hyvin palvelutarjontaamme.”

Toimitusjohtaja Lars Furuholm, Wextra Oy

 

Lisätietoja

 

Porin Lukko Oy

Jukka Kehusmaa

Toimitusjohtaja

p. 020 799 9782

s. jukka.kehusmaa@porinlukko.fi

 

Wextra Oy

Lars Furuholm

Toimitusjohtaja

p. 0400 409 000

s. lars.furuholm@wextra.com

          

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs