Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Pohjoismaiden suurimmat hitsausmessut pidetään ensi vuonna Tampereella

Tampereen Messut

Pohjoismaiden suurimmat hitsausmessut pidetään ensi vuonna Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2013 klo 21:30
Julkaisija: Tampereen Messut

NORDIC WELDING EXPO 2014 ON VUODEN TÄRKEIN HITSAUSTAPAHTUMA

Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo 2014 järjestetään ensi vuonna 5.–7.11.2014 uudistuneessa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Samanaikaisesti pidetään turvallisuusalan kansainvälinen messutapahtuma EuroSafety 2014 sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattilaisille suunnattu Työhyvinvointi 2014. Uusi tapahtumakokonaisuus tarjoaa merkittäviä synergiahyötyjä hitsaus- ja turvallisuusalan toimijoille. NWE-messujen yhteydessä pidetään kansainvälinen hitsausalan konferenssi Nordic Welding Conference 2014 sekä Nuorten SM-hitsauskilpailut. Tampereen Messut Oy toteuttaa NWE-messut Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry:n toimeksiannosta jo viidennen kerran.

NWE 2014 on hitsaavan teollisuuden vuoden 2014 kiistaton päätapahtuma. Se on myös vuoden ainoa hitsauksen messutapahtuma, jonka järjestelyissä Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry on mukana. NWE toteutetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uudessa E-hallissa, joka on näyttelyteknisiltä ratkaisuiltaan erinomainen juuri tämäntyyppiselle tapahtumalle. Viidennet NWE-messut tarjoavat läpileikkauksen hitsauksen, liittämisen ja leikkaamisen uusista tuotteista sekä innovaatioista. Muita teemoja ovat juuri nyt ajankohtainen teräsrakentaminen ja kunnossapito. Kansainvälistä väriä tapahtumaan tuo messujen yhteydessä järjestettävä kaksipäiväinen Nordic Welding Conference 2014. Viereisessä hallissa pidettävä kansainvälinen turvallisuusalan messutapahtuma EuroSafety 2014 täydentää tarjontaa esimerkiksi työturvallisuuteen, ergonomiaan, työkaluihin ja työvaatteisiin liittyvillä teemoillaan. Yhtenäiset aukioloajat mahdollistavat tutustumisen molempiin hitsausta palveleviin ammattimessuihin samalla kertaa. Tarjoamme mielellämme tämän entisestään laajentuneen teknologia- ja tuotepaletin sekä näytteilleasettajille että messuvieraille, kertoo Suomen Hitsausteknillisen Yhdistyksen toiminnanjohtaja Jouko Lassila.   


NWE on alan odotettu ykköstapahtuma – turvallisuusalan EuroSafety 2014 tuo synergiaetuja

Pohjoismaiden suurin hitsausmessutapahtuma Nordic Welding Expo on merkittävin tapahtuma hitsausalan toimijoille. NWE:n kanssa samanaikaisesti järjestettävä kansainvälinen turvallisuusalan messutapahtuma EuroSafety 2014 sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessutapahtuma Työhyvinvointi 2014 muodostavat tapahtumakokonaisuuden, joka tarjoaa merkittäviä synergiaetuja näiden alojen ammattilaisille.

– Nordic Welding Expo on ehdottomasti Suomen tärkein hitsausalan tapahtuma. Aiempien vuosien kokemuksella voin todeta, että kävijöiden laatu on erinomainen. Tapahtuma todella kokoaa yhteen konepajayrittäjät ja päättäjät, hitsaajat, alan opettajat ja opiskelijat sekä oikeastaan kaikki hitsauksesta kiinnostuneet. Tampereen sijainti on Suomen mittakaavassa erittäin keskeinen ja hyvä. Lisäksi messuilla järjestettävä konferenssi tuo nyt aiempaa enemmän kansainvälistä väriä tapahtumaan. Nämä Pohjoismaiden suurimmat hitsausmessut ovat koonneet hyvin kävijöitä etenkin naapurimaista. AGAlle kaasu- ja työturvallisuus ovat kaikki kaikessa niin omissa toiminnoissa kuin asiakkaiden prosesseja kehitettäessä, joten olemme innoissamme myös samanaikaisesti pidettävistä turvallisuusalan EuroSafety-messuista. Nämä tapahtumat tukevat aidosti toisiaan. Laskusuhdanteen aikana yritysten on olennaista panostaa oikeisiin investointeihin sekä asiakaspohjan ja toimittajaverkoston laajentamiseen. NWE tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua uutuuksiin ja verkostoitua, sanoo konepajasegmentin päällikkö Sami Ahonen Oy AGA Ab:stä.

– Tampereen NWE on mielestäni hitsausalan toimijoille ainoa oikea paikka olla esillä. Alan ykkösmessuina se tarjoaa hyvän tilaisuuden esitellä tuotteita ja uutuuksia, tehdä brändiä tunnetuksi ja ennen kaikkea tavata asiakkaita. ESAB myy myös hitsauksen turvallisuustuotteita, joten on todella mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon synergiahyötyjä NWE:n ja EuroSafetyn samanaikaisuus tuo näytteilleasettajille ja messuvieraille. Erillisille turvallisuusalan messuille emme ole osallistuneet. Nämä messut sopivat kuitenkin hyvin toteutettaviksi samaan aikaan, toteaa myyntijohtaja Pekka Vänskä Oy ESABista.

Tampereen Messut Oy toteuttaa NWE-messut Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry:n toimeksiannosta. EuroSafety-messut toteutetaan yhteistyössä Suomen Työsuojelualan Yhdistysten liitto STYL ry:n kanssa.


Mediamateriaalit:
Lehdistötiedotteet ja linkit kuvapankkiin löytyvät tapahtuman mediasivuilta www.nordicweldingexpo.fi (Medialle).


Lisätiedot: www.nordicweldingexpo.fi
www.eurosafety.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/tampereenmessut

Raimo Pylvänäinen, projektipäällikkö, p. 0400 671 923,
raimo.pylvanainen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Aino Paavola, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
aino.paavola(a)tampereenmessut.fi

Jouko Lassila, toiminnanjohtaja, p. 040 589 7071,
jouko.lassila(a)shy.inet.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs