Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Mustikkamäen päiväkoti valmistautuu muuttoon

Lahden kaupunki

Mustikkamäen päiväkoti valmistautuu muuttoon

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 12:11
Julkaisija: Lahden kaupunki

Liipolassa sijaitsevassa Mustikkamäen päiväkotirakennuksessa ilmenneiden vaurioiden vuoksi päiväkodin toimintaa ollaan siirtämässä eteläisellä alueella sijaitsevaan entisen Kullankukkulan päiväkodin tiloihin sekä Tonttilan alueella sijaitsevaan entisen Joutjärven koulun tiloihin. Vauriot rakenteissa johtuvat rakennusajalle tyypillisistä rakenneratkaisuista, joita ei välttämättä ole tarkoituksenmukaista taloudellisesta näkökulmasta korjata.

Näissä väliaikaisissa tiloissa on tarkoitus toimia kesään 2015 saakka, jonka jälkeen toimintaa ollaan keskittämässä yhteisiin väistötiloihin, mahdollisesti entisen Keijupuiston päiväkodin tiloihin eteläiselle alueelle.

Mustikkamäen päiväkodin muutto koskettaa päärakennuksen 80 lasta. Muutto on tarkoitus toteuttaa vuoden vaihteeseen mennessä, ja päiväkodin toiminta jatkuu uusissa tiloissa. Tarkempaa aikataulua ja siirtymiseen liittyviä järjestelyjä valmistellaan.

Lisätietoja
kiinteistöpäällikkö Jouni Arola, p. 050 559 4227 / Lahden Tilakeskus
päiväkodinjohtaja Mira Lehtinen, p. 050 398 5484 /Varhaiskasvatuspalvelut

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs