Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Maunun koulun joukkue NouHätä!-loppukilpailuun Kuopioon

Varsinais-Suomen pelastuslaitos/ Egentliga Finlands räddningsverk

Maunun koulun joukkue NouHätä!-loppukilpailuun Kuopioon

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 10:26
Julkaisija: Varsinais-Suomen pelastuslaitos/ Egentliga Finlands räddningsverk

Kahdeksasluokkalaisten NouHätä!-kilpailun Varsinais-Suomen aluekilpailu käytiin 14.4.2016 Loimaan paloasemalla. Aluekilpailun voitti Maunun koulun joukkue Jimi Vainiotalo, Eemeli Hurula ja Olli Salonen Ruskolta.

Voittajajoukkue edustaa Varsinais-Suomea Kuopiossa 12.5. järjestettävässä finaalissa. Pelastuslaitos on prepannut joukkuetta kisoja varten mm. antamalla ensiapu- ja alkusammutuskoulutusta. NouHätä!-finaaliin osallistuu yhteensä 22 joukkuetta, yksi maan kunkin pelastuslaitoksen alueelta.

Kilpailun 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kilpailu järjestetään yleisötilaisuutena Kuopion torilla ja sitä on mahdollista seurata suorana Ylen lähetyksenä klo 12.30 alkaen osoitteessa http://yle.fi/uutiset/kuopio/. Oman räiskähtelevän sävynsä loppukilpailulle tuovat sketsiryhmä Biisonimafian edesottamukset. Yleisötilaisuutta torilla juontaa Viivi Pumpanen. 

Lisätiedot:

koulutussuunnittelija Tanja Uusitalo, tanja.uusitalo@turku.fi, p. 050 433 0283

www.vspelastus.fi

www.nouhata.fi

NouHätä! on valtakunnallinen perusopetuksen 8.-luokkalaisille suunnattu pelastustaitokampanja, jonka avulla pyritään tuomaan nuorille turvallisuustietoutta hauskalla ja osallistavalla tavalla. Kampanjan tavoitteena on parantaa nuorten turvallisuusmyönteisyyttä, lisätä nuorten paloturvallisuustietoja ja -taitoja sekä opastaa huomaamaan riskikäyttäytymisen yhteys tapaturmiin ja onnettomuuksiin. Kampanja tavoittaa vuosittain noin 35 000 koululaista yli 400 koulussa. NouHätä!-kampanjaa on järjestetty vuodesta 1996 lähtien.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs