Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta suora nettilähetys maanantaina 26.10. klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokouksesta suora nettilähetys maanantaina 26.10. klo 18.30 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata netistä maanantaina 26. lokakuuta klo 18.30 alkaen. Nettilähetys näkyy kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. 

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat.

Esityslistan keskeisiä asioita ovat:

– Asemakaavan muutos Kylpylän kaupunginosassa, osoitteessa Ainonkatu 29
– Vuoden 2014 arviointikertomuksen vastine
– Vuoden 2015 talousarvion tarkistukset
– Kuntalaisaloitteita METSO- suojelusta Lappeenrannan kaupungin omistamissa metsissä
– Valtuustoaloite lasten varhaiskasvatuksesta
– Valtuustoaloite asemakaavamääräysten muuttamiseksi siten, että kerrostaloista pelastautuminen ja pelastaminen mahdollistuvat nykyistä paremmin. 

Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto -sivustolta. 

 

LISÄTIETOJA 

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs