Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Kutsu Pohjois-Suomen Turvapuiston avajaisiin 2.10.2014

Kutsu Pohjois-Suomen Turvapuiston avajaisiin 2.10.2014

Kutsu.
Julkaistu: 25.09.2014 klo 10:19
Julkaisija: Toimialatiedote

Meillä on ilo kutsua tiedotusvälineiden edustajat Pohjois-Suomen Turvapuiston virallisiin avajaisiin. Avauksen suorittaa elinkeinoministeri Jan Vapaavuori. Paikalla on median haastateltavana myös kattava joukko Pohjois-Suomen teollisuuden, palvelualojen ja oppilaitosten edustajia. Tilaisuudessa pääsee perehtymään  turvapuiston rasteihin työturvallisuuden asiantuntijoiden opastuksella.

Pohjois-Suomen Turvapuiston viralliset avajaiset
torstaina 2.10.2014 klo 14.30–16.00
osoitteessa Hiltusentie 9, Oulu

Turvapuistossa liikutaan työmaaolosuhteissa ja kaikilla on oltava varusteena kypärä ja huomioliivi tai -takki.  Pyydämmekin median edustajia  ilmoittautumaan tilaisuuteen 30.9.2014 mennessä osoitteeseen eija.herva@rakennusteollisuus.fi
Lisätietoja: Olli Airaksinen, puh. 044 2660055, olli.airaksinen@rakennusteollisuus.fi
www.pohjois-suomenturvapuisto.fi

Yhdessä, ennakoiden, turvallisesti. Tervetuloa turvapuiston avajaisiin!

 

Turvapuisto Pohjois-Suomi on työturvallisuuden koulutusrata. Koulutusradan yli kahdellakymmenellä rastikokonaisuudella on konkreettisia, lavastettuja esimerkkejä hyvistä työskentelytavoista ja todellisista vahinkotapahtumista. Koulutussisältöjä on rakentamisesta teollisuuteen. Oppiminen perustuu yhdessä havainnoimiseen ja aiheista keskustelemiseen. Koulutuksen tavoitteena on edesauttaa yksilön kykyä toimia turvallisesti osana tiimejä ja yhteisiä työpaikkoja.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs