Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Kosketus ilahduttaa yhä useampaa työnantajaa

Deltabit Oy

Kosketus ilahduttaa yhä useampaa työnantajaa

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2014 klo 10:00
Julkaisija: Deltabit Oy

Sormenjälkitunnistus yleistyy yrityskäytössä rivakkaa tahtia. Deltabit on tänään aloittanut uuden sukupolven sormenjäljellä toimivan Deltabit Idis -työaikapäätteen toimitukset. Tavoitteena on paalupaikka työajanseurannassa.

Kosketuksen käyttö henkilöiden tunnistukseen kiinnostaa työnantajia. Päällimmäisinä syinä siihen ovat huijausten minimointi ja huolettomuus.

– Sormenjälkitunnistusta käytettäessä kaverien tekemät työaikaleimaukset tulevat mahdottomiksi eikä työajassa pääse huijaamaan, kertoo Deltabitin toimitusjohtaja Jukka Hosio.

– Lisäksi avainnippu pienenee, kun ei enää tarvitse kantaa avaimenperätunnisteita. Työnantaja iloitsee kun tunnisteista huolehtimiseen ei kulu hallinnolta sekuntiakaan aikaa.

Myynti nelinkertaistui, tavoitteena markkinajohtajuus

Deltabit aloitti tänään yritysten työajanseurannassa käytettävän kotimaisen Deltabit Idis -älypäätteen toimitukset.

– Olemme myyneet sormenjäljellä toimivia järjestelmiä jo vuodesta 2002 saakka, muistelee Hosio.

– Kehitys on ollut etenkin viime vuosina nopeaa. Tänään otamme jälleen harppauksen eteenpäin, kun Deltabit Idiksen toimitukset alkavat. Sen ohjelmallisesti muokattava kosketusnäyttö yhdistettynä sormenjälkitunnistukseen tekee käyttämisestä selkeää ja nopeaa. Kun otimme uuden tunnistustekniikan viime vuonna käyttöön, tuotteidemme kysyntä pompahti kokonaan uudelle tasolle, Hosio iloitsee.

Edellisten 12 kuukauden aikana Deltabitin työajanseurantajärjestelmien myynti nelinkertaistui. Uuden Deltabit Idis -älypäätteen myötä kasvun odotetaan vain kiihtyvän. Deltabitin tavoitteena on saavuttaa jo ensi vuoden aikana ykkössija yritysten hankkiessa järjestelmiä työajanseurantaan.

Agenttifilmien tekniikkaa jokaiseen firmaan

Kysynnän kasvuun on selvät syyt. Mielikuvissa sormenjälkitunnistus on agenttifilmien ufotekniikkaa, kun todellisuudessa se sopii jo jokaiselle.

– Toiminnan nopeus on yllätys useimmille asiakkaille, toteaa Deltabitin myyntijohtaja Juha Turunen.

– Kun sormen laittaa lukijalle, tunnistus tapahtuu silmänräpäyksessä. Olen nähnyt asiakkaiden jopa hypähtävän yllätyksestä heidän kokeillessaan laitteitamme. Myyntimies saattaisi sanoa, että toimivuus villitsee asiakkaita, naurahtaa Turunen lopuksi.

 

 

Lisätietoja:

Jukka Hosio, toimitusjohtaja, 050 5572271, jukka.hosio@deltabit.fi

Deltabit on kehittänyt ohjelmistoja lähes 20 vuoden ja sormenjälkitunnistusta 15 vuoden ajan. Valmistamme biometriseen tunnistukseen perustuvia avaimettomia tunnistusjärjestelmiä koteihin, yrityksiin ja terveydenhuoltoon. Deltabit Gatekeeper -sormenjälkilukijat avaavat ovia miljoonia kertoja kuukausittain. www.deltabit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs