Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Joschka Fischer julkaisee Epäonnistunut Eurooppa? -kirjan Helsingissä 15.2.

Into Kustannus

Joschka Fischer julkaisee Epäonnistunut Eurooppa? -kirjan Helsingissä 15.2.

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2016 klo 08:30
Julkaisija: Into Kustannus

Saksan entinen ulkoministeri ja tunnettu vihreä poliitikko Joschka Fischer saapuu Helsinkiin 15. helmikuuta 2016 julkaisemaan uuden kirjansa EPÄONNISTUNUT EUROOPPA?

Joschka Ficher puhuu 15.2. kirjan julkistamisseminaarissa Is Europe Failing?, jossa häntä kommentoivat Olli Rehn, Erkki Tuomioja, Teija Tiilikainen ja Ville Niinistö, puheenjohtajana Heidi Hautala. Seminaari järjestetään kello 15.30–17.45 Kansallissalissa, Aleksanterinkatu 44 A, tervetuloa, ilmoittautumiset: https://ssl.eventilla.com/iseuropefailing 
Seminaarin jälkeen kello 18 Joschka Fischer on Heidi Hautalan haastateltavana Akateemisen kirjakaupan kohtaamispaikalla, Keskuskatu 1, vapaa pääsy.

Joschka Fischer on vihreän puolueen piirissä legendan maineessa ja syystä. Konkaripoliitikko tunnetaan räväkkänä hahmona ja terävänä keskustelijana, joka ei epäröi kertoa, mitä ajattelee.

Uudessa kirjassaan Ficher etsii vastauksia Euroopan kohtalonkysymyksiin ja esittää joukon käytännöllisiä uudistuksia, joilla EU nostetaan jälleen jaloilleen ja estetään sen hajoaminen.
Kirja avaa Euroopan huolestuttavan nykytilan: Euron kriisi, kansallismielisten populistipuolueiden nousu, Syyrian ja Irakin sekasorto ja sen aiheuttama pakolaisuus ja Venäjän politiikka Ukrainassa riippuvat synkkinä pilvinä Euroopan taivaalla. Vaarat eivät tule vain ulkopuolelta. Euroopan unioni on itse talouspolitiikallaan ja toimimattomilla rakenteillaan ajanut tilannetta umpikujaan. EU ei ole uskaltanut etsiä yhteisiä ratkaisuja, päinvastoin, Saksan johdolla on liu’uttu takaisin kansallisen politiikan aikaan.

Kirjan julkaisua tukee Vihreä Sivistysliitto.

Joschka Fischer: Epäonnistunut Eurooppa?
Into-tieto 978-952-264-534-0, 144 sivua.
Alkuperäinen nimi: Scheitert Europa?
Suomentaja: Mari Janatuinen

Lataa painokelpoinen kansikuva

Lisätiedot: Intokustannus.fi
Mika Rönkkö, mika.ronkko@intokustannus.fi, puh. 050 4362170

 

Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | mondediplo.fi | into-ebooks.com | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs